"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Teröristler Kur'an kursunu taradı

14 Eylül 2015, Pazartesi 13:27
Şırnak'ın Cizre ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarının Kur'an kursu, okul binası ile öğrenci yurtlarını da uzun namlulu silahlarla taradığı ortaya çıktı.

İlçe merkezindeki cadde ve sokaklarda hendek kazıp, kurdukları mayınlı barikatlarla günlük yaşamı adeta felç eden teröristler eğitim kurumlarına da büyük zarar verdi. 

Cudi Mahallesi'ndeki Cizre Müftülüğüne bağlı yatılı kız Kur'an kursu binasına teröristlerce uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Kur'an kursunun nöbetçi kulübesi ve öğrencilerin eğitim gördüğü sınıfların duvarına çok sayıda kurşun isabet etti. Olay üzerine öğrenciler evlerine gönderildi.

Cizre Anadolu Lisesi ile yanındaki öğrenci yurdu binasında da kurşun izleri tespit edildi. Okulun dış kapısının da teröristlerce sökülerek, barikat olarak kullanıldığı belirlendi.

AA

Okunma Sayısı: 2324
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı