"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

THY'nin Miami seferleri 25 Ekim'de başlayacak

13 Mayıs 2015, Çarşamba 12:09
Türk Hava Yolları'nın (THY) ABD'nin Miami şehrine direkt uçuşları, 25 Ekim'de başlayacak.

THY Basın Müşavirliği'nden yapılan açıklamaya göre, Amerika kıtasında Buenos Aires, Sao Paulo, Toronto, Chicago, Houston, Los Angeles, New York, Washington, Boston, Montreal ve San Francisco’nun ardından uçuş sağlanacak 12. nokta Miami'ye seferler, 25 Ekim'den itibaren haftanın her günü günü karşılıklı icra edilecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen THY Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Olmuştur, dünya genelindeki büyüme stratejisinin Amerika'da etkin şekilde devam etmesinden memnuniyet duyduklarını kaydetti.

Olmuştur, "Geniş uçuş ağımıza dahil edeceğimiz yeni destinasyonlarımızla da dünyanın tamamına THY kalitesini ulaştırmak, bu noktada en etkili motivasyonumuz" ifadelerini kullandı.

AA

Okunma Sayısı: 723
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı