"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Vatandaş suskunsa, içinde fırtınalar kopuyor olabilir

06 Şubat 2019, Çarşamba 19:17
Gazeteci Fehmi Koru, Erdoğan’ın vatandaşın suskunluğuna yönelik sözlerine yer verdiği yazısında, “Vatandaş suskunsa içinde fırtınalar kopuyor olabilir” uyarısı yaptı.

Koru’nun Ocakmedya’da yayınlanan yazısının bir bölümü şöyle; “Ben de Taha Akyol’un Karar’da çıkan bugünkü yazısından öğrendim. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan Pazar günü İstanbul Çengelköy’de bir çay bahçesinde sohbet etme imkânı bulduğu vatandaşların hallerinden memnun olduğu kanaatine varmış ve bunu da sonradan yaptığı konuşmasında kendisini dinleyenlerle paylaşmış. Cumhurbaşkanının çay bahçesi sohbetinden edindiği izlenimi bir gün sonra konuşmasında paylaşmasını, beklediğini alamamasıyla yorumlamak mümkün. Sessizliğin iyi bir şey olmadığını en iyi siyasetle uğraşanlar bilir. Vatandaş suskunsa içinde fırtınalar kopuyor olabilir. Çengelköy’de kendisiyle sohbet ederken Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın beklemesine rağmen ona herhangi bir şikâyet iletmeyenler fazla önemli değil bence; esas önemli olan, onunla ast-üst ilişkisi içerisinde bulunanların kendisine gerçekleri aktarıp aktarmadıklarıdır. Herhalde aktarıyorlardır.”

Haber Merkezi

Etiketler: fehri koru
Okunma Sayısı: 3638
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı