"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Vicdanın rengi Yeni Asya

24 Mart 2018, Cumartesi
Bütün Türkiye’de sürdürdüğümüz tanıtım çalışmaları kapsamında Batı Karadeniz’in incisi Düzce’nin cadde ve meydanları da Yeni Asya kırmızısıyla renklendi. Gazetemiz 49 yıldır her gün yaptığı gibi her platform ve mecrada vicdanlara sesleniyor.

Yeni Asya’nın yeni yayın döneminde, toplumun tüm kesimlerine ulaşmak amacıyla başta TV’ler, sosyal medya ve açık hava olmak üzere bütün platform ve mecralarda yurttaşlara ulaşmak amacıyla başlattığı tanıtım çalışmaları etkili biçimde sürdürülüyor.

Türkiye’nin en can alıcı sorunlarına ‘sağduyu’ ve ‘vicdan’ temelinde çözüm bulunabileceğine 49 yıldır işaret eden Yeni Asya, yayıncılık anlayışını daima toplumsal sorumluluklarından alıyor. Gelecek yıl yarım asra ulaşacak gazetecilik geçmişinde daima adalet arayışını sürdüren gazetemiz, vicdan ve sağduyu temelinde hareket ediyor. 

Yeni Asya kırmızısı ilgi görüyor

Batı Karadeniz’in şirin ili Düzce’ye ulaşan tanıtım çalışmaları kapsamında şehrin en önemli noktalarında Düzcelilerle buluşan afişlerimiz, toplumun vicdan ve sağduyu ihtiyacını önceliyor. Billboard ve raketlerle açık hava tanıtımları sürdürülen gazetemizin 50. yıl dönümü yaklaşırken, toplumun bütün kesimlerine ulaşma amacıyla hareket ediliyor.

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 1161
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Ozkan

    24.3.2018 13:09:47

    Umarım 50. Yılınızda ulkemizin en cok okunan gazetesi olursunuz...

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı