"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yeni DİB başkanı Hatipoğlu olacak iddiası...

09 Ağustos 2017, Çarşamba 17:23
CHP’li Yarkadaş, Mehmet Görmez’in görevi bırakmasının ardından boşalan Diyanet İşleri Başkanlığı koltuğuna Nihat Hatipoğlu’nun getirileceğini iddia etti.

CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Diyanet İşleri Başkanlığı görevine televizyonlarda yaptığı programlarla tanınan Nihat Hatipoğlu’nu getirmek istediğini iddia etti. Yarkadaş, Hatipoğlu’nun başkan olmasına görevi bırakan Mehmet Görmez ve ekinin de karşı çıktığını savundu. Yarkadaş, sosyal medya hesabı Twitter’da “Saray, Diyanet İşleri Başkanlığı için, ATV’ci Nihat Hatipoğlu’nu düşünüyor. Hatipoğlu’nun başkan olmasına Mehmet Görmez ve ekibi karşı çıkıyor…” diye yazdı.

Okunma Sayısı: 3122
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • abdurrahman

    10.8.2017 10:51:32

    hatipoglu hacamıza yakışır yapacagına da şüphem yok

  • Osmanca

    10.8.2017 03:45:53

    Herşeyi göreni görmezsen,namına münasip olarak görülmezsin.Dik durmasını bilmiyorsan ateşten gömlek giymezsin,vakti gelir bir kalemde silinirsin

  • zeydanoğlu

    9.8.2017 18:28:28

    sayın hatipoğlu sevilen ve ehl-i sünnet konusunda çok titiz olan birisi.mehmet görmez de aynı idi.ancak sarayın emri vakilerini (islama uysun uymasın)hepsini yerine getirmeye cesareti varsa ve elbetteki vaki olacak olan vebalini de omuzlamaya gücü yetiyorsa bu görevi kabul etsin aksi takdirde birazcık olan halk nezdindeki kıymeti sıfırlanır.görmezin azlinden bir ders çıkarmalı nihat hocamız.yani hatipoğlınun eliyle bazıları ders dest edilebilir.En iyisi siyasete angaje olan makamlardan uzak dursa kazançlı çıkar.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı