"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yüksek Seçim Kurulu’na ‘oy ve ötesi’ başvurusu

31 Ekim 2015, Cumartesi 15:36
Oy ve Ötesi Grubu'nun faaliyetlerinin engellenmesi için Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) iki başvuru yapıldı.

İlk başvuruyu usulden reddeden YSK, ikinci başvuru hakkında henüz karar vermedi. 

Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü’nün 'Oy ve Ötesi Grubu'nu sandık çevresine yaklaştırmayın' talimatının ardından, aynı işlem ile ilgili YSK’ya başvuru yapıldığı öğrenildi. YSK’ya yapılan iki başvuruda da Oy ve Ötesi Grubu'nun faaliyetlerinin yasaklanması istenip, Oy ve Ötesi Grubu hakkında suç duyurusunda bulunulması istendi. 

Oy ve Ötesi Grubu'na müşahit kartı veren partiler hakkında işlem yapılmasını isteyen başvurulardan birinin usulden reddedildiği öğrenildi.

YSK’nın ikinci başvuru hakkında henüz karar vermediği bildirildi.

Etiketler: ysk, oy ve ötesi, adıyaman
Okunma Sayısı: 2316
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı