"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

KPSS’ye MİT kalkanı

20 Eylül 2014, Cumartesi
Yazar Ercan Gürses, “Paralel yapının KPSS sorularını sızdırdığı iddiasının ardından bu defa tedbirler had safhada. MİT korumasındaki matbaada adeta sıkıyönetim ilân edilmiş” diye yazdı.
KPSS’ye MİT kalkanı

Türkiye Gazetesi’nden Ercan Gürses KPSS sınav sorularının sızmaması için yoğun güvenlik önmelleri alındığını iddia etti. Köşesinde konuyla ilgili bilgiler veren Gürses, daha önce KPSS sorularının çalındığı iddialarını hatırlattı. Soruların basımının gerçekleştirildiği matbaanın MİT tarafından abluka altına alındığını aktaran Gürses, sorular sızmasın diye olağanüstü hal ilan edildiğini söyledi. Matbaa’ya giriş ve çıkışların 3 haftadan beri yasaklandığı bilgisini aktaran Gürses, matbaa çalışanlarının cep telefonu kullanmasının bile yasak olduğunu kaydetti. Gürses’in yazısında değindiği bir dizi yasağı şöyle iafde etti.: “Cep telefonu zaten yasak, Sabit telefon yasak, kağıt - kalem taşımak, içeri sokmak yasak, saat bile yasak.” Yazsında bir aylık dondurulmuş gıdanın matbaa içine depolandığı iddialarına yer veren Gürses şu bilgileri verdi: “Sözgelimi geçtiğimiz günlerde bir görevlinin babası vefat etmiş. O görevliye özel izin verilirken, iki Mit mensubu da dışarıda kendisine eşlik etmiş. Tabi izin verilince ne beklersiniz? Cenazeye başından sonuna katılmasını değil mi? Hayır öyle olmamış. Babasını kaybeden bu görevli cenazeyi uzaktan, yani karşı kaldırımdan takip edip tekrar merkeze getirilmiş. Yani KPSS öncesinde herşey bu kadar sıkı tutuluyor.”

Okunma Sayısı: 692
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı