"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Demirtaş’tan tehlikeli çağrı

20 Eylül 2014, Cumartesi
HDP Lideri Demirtaş bütün gençlere IŞİD’ e karşı cephede savunma çağrısı yaptı.
Demirtaş, “Mademki uluslararası güçler ve Türkiye bu kadar sessiz kalıyorsa Türküyle kürdüyle alevisiyle sünnisiyle gençler gidip Kobani‘de IŞİD barbarlığına karşı direnebilmelidir. Açıkça bu çağrıyı yapıyorum. Bu aynı zamanda bir insanlık borcudur” dedi. Fırat haber ajansında yer alan habere göre Demirtaş, Sterk TV’in haberlerine telefonla katılarak, bütün kesimlere Kobanê direnişini sahiplenme çağrısında bulundu. Demirtaş, bugün Kobani’nin yanında olma günü olduğunu ifade ederek, “Suruç’ta insanlar çadır açacak, sivil eylem ve etkinlikler yapacaklar. Ama bununla yetinilmemeli. Bütün gençlere IŞİD’e karşı cephede savunma çağrısı yapıyorum. Mademki uluslararası güçler sesiz kalıyorsa, mademki Türkiye bu kadar sesiz kalıyor Türk’ü ile Kürt’ü ile Alevisi ile Sünnisi ile gençler gidip Kobani’de IŞİD barbarlığına karşı direnebilmelidir. Açıkça bu çağrıyı yapıyorum bu bir insanlık borcudur aynı zamanda” diye konuştu.
Okunma Sayısı: 586
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı