"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

‘Açıklama yaptınız da ne oldu? İçeri girdim, hapis yattım’

11 Temmuz 2017, Salı
Uluslararası Af Örgütü’nün, aralarında Türkiye şube direktörü İdil Eser’in de bulunduğu insan hakları savunucularının gözaltına alınmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ‘Hey Erdoğan, 1998’i hatırlıyor musunuz? Biz hatırlıyoruz. Af Örgütü serbest bırakılmanız için kampanya yürüttü’ mesajıyla seslendiği videoya yanıt geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Büyükada’daki gözaltılarla ilgili temennim o ki bu süratle bu iş biter. Şu anda olay yargıda, yargının vereceği kararı beklemek lazım. Tabii bazı hadiselerde Batı’daki durum, hemen derlenip toparlanmaları da manidar. Bakın bu Deniz (tutuklu Die Welt muhabiri Yücel) denilen şahsı, Hamburg’daki basın toplantımızda da yine sordular. Şansölye (Almanya Başbakanı Angela Merkel) aynı şekilde, Norveç soruyor, takip ediyorlar yani. Hepsi belli merkezden hareket edercesine takip ediyorlar. Ayrıca, az önce değindiğim grubun, benim belediye başkanlığı yaptığım döneme atıfla, “Biz o dönemde, Erdoğan’ın kişisel düşüncelerinden dolayı mahkûm edilmemesi yönünde açıklamalar yapmıştık” demelerine bakmayın. Adamlar o dönemde biz onlara gittiğimizde bizi doğru düzgün kabul bile etmediler. Kaldı ki açıklama yaptınız da ne oldu? İçeri girdim, hapis yattım…” dedi.

 

Etiketler: erdoğan, af örgütü
Okunma Sayısı: 5603
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • HÜSEYİN İLHAN

    11.7.2017 13:01:42

    Ne kadar SIĞ,ne kadar iz'an,insaf ve vicdandan mahrum ifadedir bu.Yahu size ADALETSİZLİĞİNİZİ,HAKSIZLIĞA SEBEP OLUŞUNUZU anlatıyorlar siz hala yanlışlarda diretiyorsunuz.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı