"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

AKP'den aday olmak kaç lira?

04 Şubat 2015, Çarşamba 13:09
AK Parti sözcüsü Beşir Atalay bugün düzenlediği basın toplantısında milletvekilliği adaylığı ve Bank Asya konusunda açıklamalar yaptı.

AKP sözcüsü Beşir Atalay basın mensuplarına açıklamalarda bulunuyor. İşte Atalay’ın açıklamalarından satır başları:

Ak Parti olarak tüm seçim çevrelerinde seçime iştirak edeceğiz. Parti adaylarının tespit ve sıralamasında merkez yoklamasını esas aldık. Aday adaylık başvurusu 11 Şubat 2015’te başlayacak 20 Şubat’ta bitecek. Bu başvurular genel merkez ya da il teşkilatlarına yapılabilir. Biz daha önce bir ilke kararı aldık. Son kongrede teşkilatlarımızda yöneticiliğe aday olan ve seçilen kişiler için aday adaylık söz konusu olmayacak.

İli ilçe başkanlığı, kadın kolları gibi görevlere aday olup seçilenler aday olamayacak. İstifa etseler dahi aday yapılmayacaklar. Bunu daha önce açıklamıştık. Teşkilat mensubu arkadaşlarımız aday adayı olmak iç.in hiç istifa etmesinler. Belediye başkanlarımız belediye ve il genel meclisi üyelerimiz de aday adayı olmak için istifa etmesinler listeye giremeyecekler. Aday adaylarımızdan erkeklerden başvuruda 5 bin lira kadın adaylardan 2 bin 500 lira alınacak. Engellilerden ise hiç özel aidat başvuruda alınmayacak.

Okunma Sayısı: 1533
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı