"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

BBP seçimlere kendi adayları ile katılacak

20 Ocak 2019, Pazar 13:36
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Sayan, partisinin yerel seçimlere kendi adaylarıyla katılacağını belirterek, "Biz tek başımıza seçime girecekmiş gibi tüm hazırlıklarımızı yapıyoruz." dedi.

Türkiye genelinde 7 bölgede düzenlenen "Bölge Toplantıları"nda konuşan Sayan, şunları kaydetti: 

"ABD, geçmişte Kuzey Irak'ta ihdas edilen tampon bölgede 'PKK buraya giremez.' ve 'Peşmerge ile PKK'yı birbirine karıştırmayın.' demişti. Üstüne üstlük 'Gelin bu tampon bölge sürecini birlikte yürütelim, birlikte kazanalım.' demişti. Gelinen aşamada sonuç ortada. Özetle ifade edecek olursak, Türkiye herhangi bir sınır kalibrasyonu işlemi yapacaksa ve sınırın hemen önünde tampon bölge yahut güvenli bölge ihdas edecekse, bunu hasımlarının teklifiyle değil, kendi iradesiyle yapmalıdır. Cazip dahi olsa, bu istikamette gelecek tekliflere itibar edilmemelidir. ABD'nin hasmımız olduğunu ve fırsat bulduğunda yapıp ettikleri hasmane tutumlarını unutmamalıyız."

Genel Başkan Yardımcısı Sayan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerin 29 Ocak'ta 26. kuruluş yılını kutlayacak partisinin zafer ve şahlanış seçimi olacağını savundu.

Partisinin her zaman devletin bekası, vatanın bölünmez bütünlüğü, milletin istiklal ve istikbalini öncelediğini belirten Sayan, "Yerel seçimlerde de bu hususa azami hassasiyet göstereceğiz. BBP, 31 Mart'ta yapılacak bu seçimlerde belediye başkanlıkları, meclis üyeliği, il genel meclis üyeliklerinde kendi aday ve amblemiyle sahada olacaktır. Biz tek başımıza seçime girecekmiş gibi tüm hazırlıklarımızı yapıyoruz. Tüm seçim bölgelerinde belediye meclis üyeliği ve il genel meclis üyeliği adaylarımız hazırdır ve mutlaka göstereceğiz, listemizi vereceğiz ancak büyükşehirlerle ilgili bazı istisnalar olabilir. Bu da kaideyi bozmayacaktır." ifadelerini kullandı.

Toplantıdan sonra Yaşar Sayan ve partililer, yerel seçimlerle alakalı istişarelerde bulundu.

AA

Etiketler: BBP, yerel seçim, aday
Okunma Sayısı: 2736
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • g@L!p

    20.1.2019 15:55:15

    İktidarın bunlarla işi bitti anlaşılan, tek başlarına seçimlere gireceklermişş

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı