"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bekir Bozdağ'dan kimlik skandalıyla ilgili yeni açıklama

08 Nisan 2016, Cuma 13:57
Adalet Bakanı Bozdağ, kimlik bilgilerinin sızdırıldığı iddialarına ilişkin, "İlk bulgu ve belgelere göre bu bilgilerin seçmenlere ait olduğu ortaya çıkıyor. Nereden ve nasıl sızdı? Bu bulunacak" dedi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, kimlik bilgilerinin sızdırıldığı iddialarına ilişkin, "İlk bulgu ve belgelere baktığımızda bu bilgilerin seçmenlere ait olduğu ortaya çıkıyor. Yasa gereği seçim öncesi bu bilgiler siyasi partilere veriliyor. Nereden ve nasıl sızdı? Bu bulunacak, gerekli yasal işlemler de yapılacak." dedi.

"Bizim yapacağımız iş kişisel verileri güvence altına almaktır"

 

Bozdağ, dün, kişisel verilerin sızdırılmasıyla ilgili açıklamasının algı operasyonlarına kurban edildiğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı konuyla ilgili adli tahkikata başladı. Maddi gerçeğin ortaya çıkarılacağına inanıyorum. İlk bulgu ve belgelere baktığımızda bu bilgilerin seçmenlere ait olduğu ortaya çıkıyor. Yasa gereği seçim öncesi bu bilgiler siyasi partilere veriliyor. Nereden ve nasıl sızdı? Bu bulunacak, gerekli yasal işlemler de yapılacak. Bundan sonrası içinde bunu söyledik. Seçmen hükümlerine ilişkin yasalarımız var. Burada düzenlemeler var. Burada yürüyen çalışmalar var. Kişisel verilerin belli kurallar altında verilmesi veyahut tamamen verilmemesi üzerinde çalışıyoruz."

Adalet Bakanı Bozdağ'dan kimlik bilgileri hakkında önemli açıklama

http://www.yeniasya.com.tr/politika/adalet-bakani-bozdag-dan-kimlik-bilgileri-hakkinda-onemli-aciklama_392586

Kimlik krizi

http://www.yeniasya.com.tr/gundem/kimlik-krizi_392511

AA

Okunma Sayısı: 1502
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı