"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bu başarı helalleşmenin sonucu

03 Nisan 2024, Çarşamba 00:12
Siyaset Bilimci İbrahim Uslu, adım adım muhafazakâr partilerle ve adaylarla birlikte yol yürüyebilmenin CHP’ye seçim zaferi getirdiğini söyledi.

Siyaset Bilimci İbrahim Uslu, AKP’nin oylarının reformcu kimliğinden uzaklaşması, kendisini kimlik siyaseti ile sınırlaması ve ülkeyi “algı mühendisliği” ile yönetmeye başlamasından sonra yıllar içinde kademeli şekilde eridiğine işaret ediyor.

DW Türkçe’nin haberine göre Uslu CHP’nin seçim zaferinin de bir süreç olduğunu düşünüyor.


Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanan Ahmet Akın, sabah namazını tarihi Zağnos Paşa Camii'nde kıldı.

Parti içinden bazı kesimlerin eleştirdiği, bazen “sağa açılım”, bazen “helalleşme” olarak tanımlanan politikaların ilk kez aslında Deniz Baykal döneminde partiye alınan çarşaflı kadınla başladığını hatırlatan Uslu, adım adım muhafazakâr partilerle ve adaylarla birlikte yol yürüyebilme, süreç yönetebilme ile muhafazakâr seçmenin 100 yıllık tabusunu terk etmesinin sağlandığını belirtiyor.

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 1686
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Tarık Söylemezoğlu

    4.4.2024 19:25:58

    Burada bu söz İbrahim Usluya ait olmakla birlikte tabu kelimesinin olumsuzluğu sağ seçmene yıkılmış gibi. Aslında öncelikle Chp kendi içindeki tabuları yıktı desek daha doğru olmaz mı?

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı