"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bu sefer trafolara fare dahi sokmayacağız

23 Mayıs 2015, Cumartesi 17:33
MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, genel seçimde trafolara farelerin dahi girmesine izin vermeyeceklerini söyledi.

Öztürk, "Bu sefer haramilere sahayı daraltacağız. Trafolara dikkatle bakıyoruz. Kedileri bırakın, farenin bile girmemesi için elimizden gelen bütün gayreti sarf ediyoruz.” dedi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Lale Salonu’nda, genel seçimde görev yapacak sandık görevlilerine yönelik "Seçim Hileleri ve Sandık Güvenliği" konulu bir toplantı düzenlendi. Toplantıdan önce gazetecilere açıklamada bulunan Genel Başkan Yardımcısı Öztürk, seçim sath-ı mailine girdikleri andan itibaren en önemli günün, oy kullanılan gün olduğunu söyledi: “Bütün yıl boyunca emeğinizi ve alınterinizi sandığa atıyorsunuz. O sandıktan çıkacak neticeye göre hesap görülüyor. Bizde de işin en önemli ve en dikkatli olunması gereken yeri sandık. Bütün oyunlar ve hileler sandıktan itibaren başlıyor. Öncelikle neler yapabiliriz? İrademiz dışında uzanabilecek art niyetli elleri nasıl önleriz? Bunun çalışması içerisindeyiz. Bütün Türkiye genelinde sandık kurulu üyelerimizi, sandıklarda görevlendireceğimiz müşahitlerimizi eğitime tâbi tuttuk. Bu dönem, her ilde seçim günü veya öncesinde seçim hukukundan kaynaklanacak sorunları çözmesi için her ilden bir kişiyi, bazı illerden birkaç kişiyi eğitime tâbi tuttuk. Daha sonra hukukçulardan oluşan 30 kişilik heyeti eğitime tâbi tuttuk. Bu arkadaşlarımızı Türkiye geneline dağıttık. Seçimde yapılabilecek hilelerin hepsini öğretmeye çalışıyoruz.”

Etiketler: mhp, trafo, seçim, oktay öztürk
Okunma Sayısı: 1625
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı