"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

CHP’den 81 ilde OHAL çağrısı

12 Ocak 2018, Cuma 08:16
CHP, bugün 81 ilde kent meydanlarında yapılacak ortak açıklamayla ‘OHAL’in kaldırılması ve Türkiye’nin yeniden demokrasiye dönerek normalleşmesi’ çağrısı yapacak.

15 Ocak’ta yapılacak ‘OHAL’de Yeter Forumu’nun koordinasyonunu yürüten CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, 81 il başkanlığına genelge gönderdi. 

Genelgede, bugün saat 11.30’da eşzamanlı olarak 81 ilde ortak basın açıklaması yapılacağı belirtildi. Alınan bilgiye göre ortak açıklamada, ‘OHAL’in muhaliflerle mücadele amacıyla uygulandığı belirtilirken, KHK’ların toplumun tüm kesimlerine yönelik bir silah olarak kullanıldığı’ kaydedilecek. 

OHAL’e karşı olan sivil toplum örgütleri ve sendikaların da katılacağı açıklamada, OHAL’in kaldırılması ve Türkiye’nin yeniden demokrasiye dönerek normalleşmesi çağrısı yapılacak. Açıklamada ayrıca 15 Ocak’ta Ankara’da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılımıyla düzenlenecek ‘OHAL’de Yeter Forumu’nun da duyurusu yapılacak.

Etiketler: chp, ohal
Okunma Sayısı: 1225
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı