"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Davutoğlu AKP’lilere seslendi

26 Mart 2022, Cumartesi 16:12
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, “Şahit ol ya Rab” notuyla yaptığı videolu paylaşımda AKP’li seçmene seslendi.

Davutoğlu, “İşkenceye sıfır tolerans ile başladığımız yolculuktan, insanların sokak ortasında şiddete ve işkenceye tabi tutulduğu noktaya gelindi. Bir yüzükle başlayan siyasi yolculuk hesabı verilemeyen büyük servetlerle sürdürülüyor.  Sizin analarınızın ak sütü gibi helal oylarınız 90’lı yılların aktörlerine güç devşirilmesi için kullanılıyor. Güç yozlaşmasına kapılmamış değerli AK Partili kardeşlerim burada tarihi görev ve sorumluluk size düşüyor. Bu kötü gidişe destek vermeyin, korkmayın ve saflarımıza katılın(...) Vicdanınızla konuşun ve ayağa kalkın. Sizden bizi değil, hakikati ve adaleti savunmanızı istiyorum. Değerlerimizin ve bu değerlerin kaybolmasından yüreği yanan vefakâr ve mazlum kitlelerin sözcüsü olmanızı istiyoruz” dedi. 

Etiketler: Davutoğlu, AKP
Okunma Sayısı: 2372
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Gültekin

    28.3.2022 11:10:54

    Ahmet Davutoğlu, bu ifadeleriyle samimi olsaydı, AKP'nin yaptığı hizmetler için önce bir teşekkür eder, sonra eleştirisini yapardı, sanki ortada hiç bir şey yapılmamış, bütün devlet imkanlarını şahsi olarak kullanmışlar gibi ifadeleri insana güven vermiyor. Doğruda da, yanlışta da şeffaf olunması, dürüstlüğün ilk adımıdır.

  • S.topuz

    27.3.2022 17:27:22

    Yoksa her geçen gün Biricik Ülkemiz için telafisi çok zor maddi ve manevi zarar demektir. Bizden söylemesi...Arife Tarif...

  • S.topuz

    27.3.2022 17:26:09

    Eveeet. Durum gerçekten içler acısı ve çok çok ciddi bir ülke ve vatandaş problemleriyle karşı karşıyayız. Milli ve Maniviyattan nutuk atan günübirlik siyasiler, haydi şimdi gösterin milliliğinizi ve naneviyatınızı da, ilan edin Kamuoyuna ,biz bu işi beceremedik ve daha da çıkmaza soktuk. Buyrun sandığa. Kim becerebilirse nöbeti devralsın,bizden bu kadar. Hakkınızı helal edin deyiverin! Kilıçdaroğlu kadarda mı cesaretiniz yok vatandaşlarla HELALLEŞME ye? Haydi görelim sizin miliyetçiliğinizi ve VATAN severliğinizi,ve de dindarlığınızı!

  • Adem

    26.3.2022 20:46:11

    2015 de Seçilmiş T.C.Başbakanı olduğunuzda Siz"Refikliğe yakıştıramadığınız"illegal usülle görevinizden istifaya mecbur edildiniz.Kader Adildir ilkesinin tezahürü ile Samimiyetinizle İadei İtibanız olabilir.Dinamik tecrübeli Karizmatik kadrolarınız ile yeni bi diriliş ilkeler siyaseti tesis edilebilir.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı