"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

DP Lideri Uysal: AKP’nin kobayı değiliz

21 Eylül 2017, Perşembe 17:00
Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, TEOG sınavının kaldırılmasıyla ilgili açıklama yaptı. Uysal, “300 sene ömrümüz yok ki AKP’nin ‘deneme-yanılma’ metodu ile çocuklarımıza, milletimize ve devletimize kobay muamelesi yapmasına sabredelim” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Millî Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’ın TEOG sınavının kaldırılması hakkındaki açıklamalarını değerlendiren Uysal, “Bir sabah kalktınız, daha dün öve öve bitiremediğiniz TEOG’u kaldıracağız diye güya hikmet buyurdunuz. İlgili bakanlıklarda görev yapanlar da sanki üçüncü dünya ülkesiymişiz gibi konuyu enine boyuna tartışmadan ve yerine koyulacak alternatif sistemi oluşturmadan ’emrin olur’ dediler” ifadelerini kullandı. Öğrencilerin eğitim seviyesinin yükseltilemediğini söyleyen Uysal, “Daha alt seviyedeki çocuklarımızı yukarı çekemiyoruz, bari daha üst seviyedeki yetenekli, çalışkan yavrularımızı sıradanlaştıralım mantığı içerisinde hareket ediyorlar adeta. Çok yazık ki yetenekli ve nitelikli insanlarını aşağı basan, yeteneksiz, donanımsız olanlarını ise yukarı çeken ‘negatif seleksiyon’ sistemiyle varacağımız yerdeyiz” dedi.

Etiketler: uysal
Okunma Sayısı: 1717
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı