"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kim daha fazla vekil verirse onunla ittifak yaparız

01 Şubat 2018, Perşembe
Cumhurbaşkanı adayı olacağını açıklayan DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, hangi ittifak daha çok milletvekilliği teklif ederse o ittifakın içinde olabileceklerini söyledi.

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, partiler arasında ayrım yapmadıklarını söyleyerek, “Ak Parti veya MHP ile herhangi bir ittifakın içerisinde yer almayız gibi bir ön yargımız, ön koşulumuz yok” ifadesini kullandı. KRT’de yayınlanan programda konuşan Aksakal, şu ifadeleri kullandı: “DSP için Türkiye’de siyaset yapan yada seçimlere katılan hiçbir partinin birbirinden farklı bir mesafesi yoktur. Bu Cumhuriyet Halk Partisi için de geçerli, HDP için de geçerli, AKP için de geçerli. O günkü koşullar geldiğinde DSP yetkili kurulları bunu derinlemesine tartışır, partinin devlet işleyişindeki katkısını hangi yapı içerisinde verimli olabileceğine inanırsa o yapı içerisinde seçimlere katılır ve kendi kimliğiyle tekrar parlamentoda görevini yapmaya başlar. A partisi geldi sizinle ittifak yapalım size 10 milletvekili verelim dedi, B partisi de geldi sizinle ittifak yapalım size 30 milletvekili verelim dediğinde herhalde biz saf değiliz yani 10 milletvekili veren yere gidip orada güdük kalmayız. 30 tane arkadaşımızla devlet yönetimine katkı koymak dururken niye gidelim 10 tane milletvekili ile oralarda bocalayalım.”

 

Etiketler: dsp, ittifak
Okunma Sayısı: 679
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı