"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Liseli öğrenciler MHP'li adayın aracını taşladı

18 Mayıs 2015, Pazartesi 14:57
Erzurum Palandöken Kazım Karabekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde bir grup öğrenci, okul yönetimini ziyarete gelen MHP Erzurum milletvekili adaylarını taşıyan araçların da içinde bulunduğu konvoya taşlı saldırıda bulundu. Araçlarda hasar oluştu.

MHP Erzurum milletvekili adayları Gökhan Aslan ve Ömer Durur'un da aralarında bulunduğu grup, öğle saatlerinde Yunus Emre Mahallesi'ndeki Kazım Karabekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde okul yönetimine ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret sonrası milletvekili adayları Aslan ve Durur'un ve diğer partililerin araçlarına taş atıldı. Atılan taşlardan milletvekili adaylarını taşıyan araçlarda, Tortum ilçe teşkilatı başkanının otomobilinde ve Palandöken ilçe başkanı Fetullah Yapan'ın otomobilinin cam ve tavanında hasar oluştu. Saldırı sonrasında partililer, polise haber verdi. 

Olayın fazla büyümemesi için milletvekili adayları otomobilleriyle olay yerinden uzaklaştırıldı. Saldırının gerçekleştirildiği okul bahçesine gelen Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve Asayiş ekipleri saldırganların kimliği ve yakalanması konusunda çalışma başlattı. 

Saldırı haberini alan MHP il Başkanı Ahmet Anatepe olay yerine gelerek Palandöken ilçe başkanından bilgi aldı, partililere sağduyu çağrısında bulundu.

Palandöken İlçe Başkanı Fetullah Yapan, okul ziyareti sonrasında saldırı olayına maruz kaldıklarını belirterek, saldırganlardan davacı olduğunu kaydetti.

Etiketler: mhp, okul, ziyaret, taşlama, saldırı
Okunma Sayısı: 3806
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı