"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Lütfi Elvan, Erdoğan'ın ne kadar harcama yaptığını açıkladı

28 Şubat 2016, Pazar 09:42
Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın görevi devraldığı günden bugüne kadar örtülü ödenek de dahil olmak üzere toplam harcama miktarının 500 milyon lira olduğunu belirtti. Elvan, söz konusu miktarın önceki dönemlerden daha az olduğunu söyledi.

TBMM Genel Kurulunda, Başbakanlık ve bağlı kurumların bütçeleri üzerinde Hükümet adına yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın göreve geldiğinden bugüne kadar 2,5 milyar lira harcadığının ifade edildiğini belirten Elvan, "Sayın Cumhurbaşkanımızın görevi devraldığı günden bugüne kadar toplam harcama miktarına baktığımızda, örtülü ödenek de dahil 500 milyon liradır. 2,5 milyar lira değildir. Ben gerçekleşmeyi söylüyorum. Siz oradaki binde 5 rakamı üzerinden çarpıyorsunuz, 2,5 milyarı buluyorsunuz, siz fiili gerçekleşmeye bakacaksınız. Sadece ve sadece örtülü ödenek dahil 500 milyon liradır ve daha önceki dönemlerden daha azdır" diye konuştu.

Elvan, "Bilal Erdoğan alet edilerek tamamen gerçek dışı, yalan bir haber üzerinden Bulgaristan'a para gönderildiği" iddiasının tamamıyla asılsız, yalan ve iftira olduğunu ifade etti. Elvan, "64 basın mensubunun ceza infaz kurumlarında bulunduğunun" ifade edildiğini hatırlatarak, "64 kişiden sadece 3'ünün basın kartı bulunuyor. Basın kartı bulunan Yaşar Oflaz kaynak göstermeksizin yeniden yayın suçundan Afyonkarahisar Açık Cezaevinde hükümlü olarak bulunuyor. Diğer 63 kişi ise silahlı örgüte üye olma, silahlı yağma, kasten öldürme, uyuşturucu madde ticareti, zimmet, resmi belgede sahtecilik ve dolandırıcılık gibi nitelikli ve yüz kızartıcı suçlardan dolayı ceza infaz kurumlarında tutuklu ve hükümlü bulunmaktadır" dedi.

AA

Okunma Sayısı: 1674
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı