"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

MHP’de toplu istifalar devam ediyor

06 Ekim 2017, Cuma 17:20
Manisa’nın Turgutlu İlçesi’nde MHP üyesi 203 kişi, partilerinden istifa etti.

Aralarında eski ilçe başkanları, eski belediye başkan yardımcısı, eski ülkü ocakları başkanı, eski kadın kolları başkanları bulunan partililer, MHP’nin misyonunu yitirdiğini ileri sürdü. Turgutlu’da MHP üyesi olan 203 kişi, partilerinden istifa ettiklerini açıklamak üzere Lezzeti Doğa Kafeterya’da toplandı. MHP’nin eski İlçe Başkanı Ahmet Köktopçu’nun öncülüğünde düzenlenen toplantıya, partinin kurucu üyelerinden Yakup Çınar, eski ilçe başkanları Sedat Kutlu, Osman Kulalı, Turgutlu Şoförler Odası Başkanı Gökhan Yörüyen’in yanı sıra çok sayıda partili katıldı. Açıklamanın ardından istifa eden partililer, birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Aydın’da da 460 MHP’li partisinden ayrıldı

Aydın’da, aralarında eski milletvekili ve il başkanlarının da bulunduğu 20 kişi hakkında ihraç dosyası hazırlanmasına tepki gösteren 460 MHP’li, partilerinden istifa ederek yeni kurulacak olan Meral Akşener’in partisine geçme kararı aldıklarını açıkladı. MHP Aydın İl Başkanlığı ağustos ayında, Aydın eski Milletvekili Recep Taner’in de aralarında bulunduğu 12 partili hakkında, partiden ihraç edilmesi için dosya hazırlayıp, disiplin kuruluna sevk etti. İki gün önce de Efeler İlçe Başkanlığı tarafından eski il başkanlarından Hasan Muti ve Fevsi Köse’nin de aralarında bulunduğu 8 kişi, partiden ihracı için disipline sevk edildi. Bu durumu tepki gösterdikleri belirtilen 460 MHP’li, istifa ederek yeni oluşum olarak bilinen Meral Akşener’in partisinde yer alacaklarını açıkladı.

DHA

Etiketler: mhp, isifa
Okunma Sayısı: 1776
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı