"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Tehlikeli saatler: AKP'ye yürümek isteyen CHP'lilere polis müdahalesi

11 Haziran 2016, Cumartesi 13:55
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP Genel Merkezi önünde partililere hitap etmesinin ardından CHP Ankara Kadın Kolları ve Gençlik Kolları üyeleri, AKP Genel Merkezi'ne siyah çelenk bırakmak üzere yürümeye başladı.

Bu sırada partililer, CHP Genel Merkezi'ne yaklaşık 100 metre ileride barikat kurulan polis engeliyle karşılaştı. Polis barikatına takılan CHP'liler, görevli polislere çelengi AKP Genel Merkezi'ne bırakmak istediklerini söyledi.

Barikatı geçmek isteyen CHP'lilerle polis arasında arbede yaşandı. Polis, partililere biber gazıyla müdahale etti. Daha sonra CHP Ankara İl Kadın Kolları Başkanı Ferhan Özkara, polis barikatının önünde bir basın açıklaması yaparak, yaşananları anlattı.

DHA

Etiketler: chp, akp, akp genel merkezi
Okunma Sayısı: 1278
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı