"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Tuğrul Türkeş, Ak Saray'ı böyle savundu: Lan git...

29 Ekim 2015, Perşembe 11:59
Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, "Halkın yüzde 52'sinin oy verdiği bir kişiye kendi partisi dahi bir laf edemez, etmemelidir' dedi. Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndan daha lüks oteller olduğunu da söyleyen Türkeş, "O binanın bilmem ruhsatı yok... Lan git..." dedi.

Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, halk tarafından seçilen ve bir daha seçilme ihtimali olan her Cumhurbaşkanı'nın konuşmak zorunda olduğunu söyledi. Türkeş 'Halkın yüzde 52'sinin oy verdiği bir kişiye kendi partisi dahi bir laf edemez, etmemelidir' dedi. Türkiye'de Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndan daha lüks oteller olduğunu söyleyen Türkeş, "O binanın bilmem ruhsatı yok... Lan git. Sizin yaşadığınız evin ruhsatını veren devlet, kendi Cumhurbaşkanlığının evrakını mı eksik verecek?" diye konuştu.

Ankara'nın Çubuk ilçesine gelen Türkeş, Belediye Başkanı Tuncay Acehan'ı makamında ziyaret etti. Belediye çalışmaları hakkında bilgi alan Türkeş, daha sonra Halk Eğitim Merkezi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

"CUMHURBAŞKANLIĞI KÜLLİYESİ'NDEN DAHA LÜKS OTELLER VAR"

Türkeş, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin abartıldığı kadar olmadığını vurgulayarak, ülkede külliyeden daha lüks oteller bulunduğunu bildirdi.

Türkiye'nin siyasetinin kilitlenmeye çalışıldığını savunan Türkeş, "Zengin adam lüks otel yapabiliyor da Türkiye Cumhuriyeti Devleti kendisini temsil etmek için bir tane taş binaya dört tane mermer, iki de lambri koydu diye bunu mesele mi yapacağız. Bu koskoca siyasi parti genel başkanlarına yakışıyor mu? Ayıp değil mi? Türkiye'nin siyasi meselelerini kilitliyorlar.

TÜRKEŞ: LAN GİT...

'O binanın bilmem ruhsatı yok' Lan git. Sizin yaşadığınız evin ruhsatını veren devlet, kendi Cumhurbaşkanlığının evrakını mı eksik verecek? Olur mu böyle bir şey? Siz inanıyor musunuz?" ifadelerini kullandı.

AA

Okunma Sayısı: 2656
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • demokrat

    29.10.2015 13:29:50

    Lan git önce adam ol...

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı