"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yeni dönemin adı ‘Lâle Devri’

10 Temmuz 2018, Salı 17:40
CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, emek veren, iyi yetişmiş, çok tecrübeli AKP kadrolarının yürütmeden tasfiye edildiğini savunarak, “Dün yeni bir devir başladı, ama bu yeni devrin adı lale devridir. Lale devrinde de vatandaş aç, sefil, perişanken, 500 altına laleler satın alınırdı. Şimdi sarayda bunları görüyoruz” dedi.

TBMM’de düzenlediği basın toplantısında konuşan Altay, Anayasa değişikliklerine uyum sağlanması amacıyla bazı Kanun ve KHK’larda değişiklik yapılmasını içeren 703 sayılı KHK’nın, çok tartışılacak, hukuk garabeti olduğunu söyledi. Altay, bu KHK’da Meclis’ten alınan yetkinin çok aşıldığını, demokrasi, hukuk adına bir utanç ve ibret vesikası taşıyacak hususların yer aldığını belirtti. Altay, Cumhurbaşkanlığı ve Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı’nın, Harcırah, Taşıt, Devlet İhale, Kamu Konutları, Kamu İhale ve Kamu İhale Sözleşmeleri kanunlarından muaf olduğuna dikkati çekerek, bunun, kabile devletlerinde bile yapılmayacak bir iş olduğunu kaydetti.

Etiketler: engin altay
Okunma Sayısı: 1318
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı