"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Acı gerçekler!

Hüseyin ŞAHİT
26 Ağustos 2015, Çarşamba
Başbakan Yardımcısı Arınç: “PKK, çözüm sürecini yeniden güçlenip silâhlanmak, devrimci halk ayaklanması için uygun ortamı bulmak amacıyla sinsi biçimde kullandı” diyor.

AKP’nin her seferinde doğru söyleyip fırça yiyen yaşlı kurdu bu çıkışıyla bizi şaşırtmıyor, ama böyle doğru şeyleri ulu orta söylemek AKP’ye ihanet olmaz mı? Şer odaklarına hizmet etmek olmaz mı? Yoksa Arınç bilmeden, gaflet anına denk gelmiş de mi böyle doğruları söylemiş, yoksa paralelci mi olmuş...? 

PKK çözüm sürecini “sinsice” kullandıysa, şehit cenazelerinden sizin hiç mi sorumluluğunuz yok? Esad sizi aldatır, paralelciler sizi aldatır, PKK sizi aldatır. Yahu sizi aldatmayan kim var? Eğer aldandıysanız gerekeni yapın. “Biz aldatılıyoruz safız kim ne dese inanıyoruz, strateji belirleyemiyoruz, plan yapamıyoruz” deyin ve bu beceriksizliğin sorumlusu kimse çıksın istifa etsin. Düz mantık bunu gerektirir. Ama herkeste bu düz mantık işlemez ya da işine gelmez. 

İğneyi kendinize bir batırın bakalım bir ah sesi gelsin. Sizi kim eleştirse ya şer odağı oluyor, ya paralelci oluyor, ya haşhaşi oluyor, ya da vatan haini oluyor. Siz herşeyi dosdoğru yaparsınız ya! Siz hiç hata yapmazsınız ya! Çünkü sizin liderlerinizde Allahın vasıfları mı tecelli ediyor! 

AKP Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay, şöyle diyor: “Devletin 2,5 yıldır operasyon yapmadığı dönemde örgüt her tarafa yığınak yapıyor, terör estiriyor, insan kaçırıyor, adam öldürüyordu. Sürecin başından bu yana 20 köy korucusunu öldürdü.” İnsan kaçırılıyordu, korucular öldürülüyordu, örgüt yığınak yapıyordu, terör estiriyordu ses çıkarmadınız öyle mi? Bu ne basiretsizlik bu ne beceriksizlik, ama iş lâfa gelince sizin dışınızda herkes suçlu. Sizlerin sayesinde terör örgütü en güçlü zamanını yaşıyor. Bu beceriksizliğinizle tarihe altın harflerle yazılacaksınız! 

PKK, dağlarda yığınak yaparken istihbaratınız neredeydi? Yol kesmelerini duyduğunuzda niye kılınız kıpırdamadı? Şehrin göbeğinde mahkeme kurduklarında siz ne iş yapıyordunuz? Tribünden dürbünle maç yönetmeye çalışan bir teknik direktörden farkınız neydi?

Tarihimize baktığımızda görüyoruz ki saltanat için evlâdını kardeşini feda eden padişahlarımız olmuş, ama saltanatı ve koltuğu için başkalarının evlâtlarını göz göre feda eden birileri olmamıştır.

Siz yaşayın, biz ölürüz sultanım! Daha ne denir ki... İyi ki varsınız, yoksa kim bize duble yollar yapıp şehit cenazelerini otobanlarda getirirdi ki ? 

Okunma Sayısı: 1720
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı