Detaylı bilgi için TIKLAYIN
      "Gerçekten" haber verir 26 Ocak 2006

Eski tarihli sayılar

 
 

Ekonomi

İşsizlik yüzde 10’u aştı

İşsizlik sorununun önüne geçilemiyor. Eylül-Ekim ve Kasım aylarını kapsayan üç aylık dönemde işsizlik yüzde 10.1’e çıkarken her 100 kişiden biri işsiz durumunda bulunuyor. İşsiz sayısı ise 2 milyon 487 bin kişi oldu.


“40 milyar dolarlık yatırıma ihtiyaç var”

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Antalya Şubesi Genel Kuruluna katılan Genel Başkan Ömer Bolat, genç nüfusun artmasıyla her yıl iş piy

“Doğalgaz enerjide tek çözüm olmamalı”

Yıldırım Sanayici ve İşadamları Derneği (YISİAD) Başkanı Kurban Yolcu, Türkiye’nin alternatif enerjilere yönelmesi gerektiğini belirterek, ‘’Doğalgaz


  Şimdi rağbet kar lastiklerine

Türkiye’yi etkisi altına alan soğuk hava ve kar yağışı sebebiyle, kar lastiği satışlarında yüzde 30’un üzerinde artış yaşandığı bildirildi.


  Star’ı KKTC’li işadamı aldı

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’nun (TMSF) 19 milyon 500 bin dolar muhammen bedel ile satışa çıkardığı Star Gazetesi için en yüksek teklifi 5 milyon 150 bin dolarla KKTC’li işadamı Ali Özmen Safa verdi.


  Borsa 45 bin puanda

İstanbul Menkul Kıymetler Borsası, 1. seansı yüzde 1.5 oranında değer artışıyla 45 bin 86 puandan tamamladı.


  Telekom personeli ‘iş güvencesi’ dedi

Kamu-Sen’e bağlı Türk Haber-Sen Genel Başkanı İsmail Karadavut, Telekom’da nakle tabi personelin kurumda 5 yıl daha kalmasının gündemde olduğunu, ancak kamuya geçmek için aceleci davranan kimi çalışanların verdiği nakil dilekçesi sayısının 7 bin 300’e ulaştığını bildirdi.


  Yaş meyve ve sebzede tanıtım atağı

Antalya Yaş Meyve ve Sebze İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Satıcı, Türk ürünleri aleyhine kampanya sürdüren Greenpeace’e karşı tanıtım atağı başlatacaklarını bildirdi. Greenpeace’in son bir kaç aydır, 2-3 yıl önce ortaya çıkan zirai ilaç kalıntısı rakamlarını yeniymiş gibi göstererek kampanya sürdürdüğünü kaydeden Satıcı, buna karşı tanıtım atağı başlatacaklarını söyledi.


  Yemek firmaları zam hazırlığında

Gebze’de ayda 80 ton tavuk eti kullanarak işyerlerindeki 75 bin kişiye yemek veren OBASAN firmasının Üretim Müdürü Mehmet Akif Şen, kuş gribinden sonra yemek fiyatlarına zam yapmalarının artık kaçınılmaz olduğunu söyledi.



 
Reklam filmini indirmek için tıklayın
<% Public Function VeriAl(strGelen) Set objVeriAl = Server.CreateObject("Microsoft.XMLHTTP" ) objVeriAl.Open "GET" , strGelen, FALSE objVeriAl.sEnd VeriAl = objVeriAl.Responsetext SET objVeriAl = Nothing End Function strAdres = "http://www.tcmb.gov.tr/kurlar/today.html" strVeri = VeriAL(strAdres) iDolar=InStr(strVeri,"USD" ) strDolarAlis=Mid(strVeri,iDolar+39,10) strDolarSatis=Mid(strVeri,iDolar+52,10) iEuro=InStr(strVeri,"EUR" ) strEuroAlis=Mid(strVeri,iEuro+39,11) 'alis strEuroSatis=Mid(strVeri,iEuro+52,11) 'satis %>
   Para Piyasaları
 Alış Satış
Dolar 1.34530 1.35505
Euro 1.61275 1.62484
<%=strdolarsatis%> <%=streurosatis%>

Bütün haberler

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected] adresine bekliyoruz.
 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004