Detaylı bilgi için TIKLAYIN
      "Gerçekten" haber verir 27 Ocak 2006

Eski tarihli sayılar

 
 

Kültür-Sanat

 

Oyunlara kar iptali

Şehir Tiyatroları, İstanbul’u etkisi altına alan yoğun kar yağışı sebebiyle dünkü ve bugünkü oyunlarını tüm sahnelerde iptal etti.

İptal edilen tarihlerde bilet alan seyircilerin Çalıkuşu (Ümraniye Sahnesi) 29-30 Şubat tarihlerinde, Bağdat Hatun (Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi) 22-23 Mart, Baba (Fatih Reşat Nuri Sahnesi) 22-23 Mart, Ferhad İle Şirin (Üsküdar Müsahipzade Celal Sahnesi) 15-16 Mart, İhtiras Tramvayı (Kadıköy Haldun Taner Sahnesi) 1 Mart, Yağmur Sıkıntısı (Kadıköy Haldun Taner Sahnesi)15 Mart tarihlerinde aynı oyunları seyretme imkânı bulacakları bildirildi.

27.01.2006


 

Su misali akan insan

İFSAK 131. Dönem Proje Grubu üyelerinin “Su ve İnsan” temalı fotoğraf sergisi yarın açılıyor. Sergiyle aynı adı taşıyan dia gösterisi ise 9 Şubat’ta düzenlenecek.

İFSAK’taki temel fotoğraf eğitimini tamamlayan 131. Dönem Proje Grubu üyeleri, yarın saat 16.00’da İFSAK’ta “Su ve İnsan” konulu bir sergi açacak. Sergi, iki hafta süreyle ziyaret edilebilecek. Grup, 9 Şubat Perşembe günü saat 19.30’da ise bir saydam gösterisi sunacak.

İFSAK 131. Dönem Temel Fotoğraf Eğitimi seminerine katıldıktan sonra bir proje grubu oluşturarak fotoğraf çekmeye devam eden 131. Dönem Proje Grubu üyeleri, su ve insan arasındaki ilişkiyi irdeleyen bir fotoğraf çalışması yaptılar. Coşar Kulaksız’ın danışmanlığı ve Kadri Erdem’in koordinatörlüğünde bir araya gelen 18 fotoğrafçı, 8 ay boyunca, su ve insan arasındaki çokyönlü ilişkinin farklı boyutlarını fotoğraflamaya çalıştı.

27.01.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
Reklam filmini indirmek için tıklayın

Bütün haberler

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004