Detaylı bilgi için TIKLAYIN
      "Gerçekten" haber verir 27 Ocak 2006

Eski tarihli sayılar

 
 

Spor

Millî Takım teklifini kabul etmem

Vestel Manisapor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Ankaragücü galibiyetinin ardından düzenlediği basın toplantısında, devre arasında takıma kazandırılan oyuncular ve yapılacak transferlerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Çok iyi şeyler yapabilecek bir takım kurduklarını anlatan Ersun Yanal, şöyle devam etti: "Özelikle genç oyuncularda istediğimiz performansı görmek bizi mutlu etti. Ankaragücü maçında Caner'in sol kanattaki başarısı ve Arda'nın ilk maçı olmasına rağmen gol atması, Zelanka, Filip ve Selçuk gibi yeni oyuncuların uyumlu oynaması takım kalitesini arttıracak gelişmeler. Yeni futbolcuların diğer oyuncularla uyumlu oynayabilme alışkanlıkları artıkça kalite ve rekabet ortamı oluşacak."

Vestel Mansisapor'un en büyük hedefinin, elinde çok kaliteli bir kadro barındırmak ve dinamik bir kadroyla iş yapabilmek olduğunun altını çizen Yanal, buna bağlı olarak Türk futboluna kazandıracağı oyuncularla da hedefi zorlayan bir takım olacaklarını işaret etti. Gazetecilerin, Fatih Terim'in Antalya'da düzenlediği toplantıya katılmama sebebiyle ilgili sorusuna ise Yanal, "Özellikle kırgınlık yüzünden bir katılmamazlık yapmadım" şeklinde kısa bir cevap verdi. Tekrar Federasyon başkanı olan Haluk Ulusay'dan teklif gelmesi halinde milli takıma gidip gitmeyeceği sorulan Ersun Yanal, "Şu anda Vestel Manisapor'la çalışıyorum ve burada devam edeceğim. Böyle bir şey düşünmüyorum" dedi.

27.01.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
Reklam filmini indirmek için tıklayın

Bütün haberler

Başlıklar

  Son 6 sezonun en iyi G.Saray'ı

  Millî Takım teklifini kabul etmem

  Alman Millî Takımı Daum'a kapalı

  Sağlam, 2008'e kadar Kayseri'de

  Necati: 2 kişi için G.Saray'ı bırakmam

  Kleberson'a transfer teklifi yok

  İktidar golü yedi

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004