"Gerçekten" haber verir 25 Aralık 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

Transferin gözdesi Mehmet Yıldız

LİDER SİVASSPOR'UN GOLCÜ OYUNCUSU MEHMET YILDIZ, ARA TRANSFER DÖNEMİNİN EN GÖZDE İSİMLERİ ARASINDA YER ALIYOR. SEZONUN İLK YARISINDA ATTIĞI 11 GOLLE SİVASSPOR'UN LİDER OLMASINDA BÜYÜK PAY SAHİBİ OLAN KAPTAN MEHMET YILDIZ 3 BÜYÜKLERİN TRANSFER LİSTESİNDE BULUNUYOR. AYRICA MUSA, SEZER VE ABDURRAHMAN DA ARA TRANSFERDE ADI GEÇEN DİĞER İSİMLER OLDU.

LİDER Sivasspor'un golcü oyuncusu Mehmet Yıldız, ara transfer döneminin en gözde isimleri arasında yer alıyor. Attığı 11 golle takımı Sivasspor'un başarısında büyük pay sahibi olan kaptan Mehmet Yıldız, ara transfer döneminde ismi en fazla konuşulan oyuncuların başında geliyor. Gol krallığı yarışında, 14 gollü Galatasaraylı Milan Baros'un ardından 11 golle ikinci sırada bulunan milli futbolcuya, yurt içi ve yurt dışından birçok kulübün talip olduğu belirtiliyor. Sivasspor'un gol yollarındaki en etkili silahı olan ve takımının en istikrarlı isimlerinin de başında gelen Mehmet'i, Turkcell Süper Lig'in güçlü ekiplerinin yanı sıra Belçika ve Rusya'dan bazı takımların istediği ifade ediliyor. Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, basın sözcüsü Fikret Ünsal, teknik direktör Bülent Uygun ve milli futbolcu Mehmet Yıldız, son haftalarda yaptıkları açıklamalarda, sürekli olarak herhangi bir kulüpten resmi bir teklif olmadığını belirtiyor. Başta başkan Otyakmaz olmak üzere kulübün yetkilileri yaptıkları açıklamalarda, kendilerinin de şampiyonlukta iddialı olduklarını, bu nedenle Mehmet'i ve transferde ismi geçen diğer oyuncularını kadroda tutmak istediklerini ifade ediyor.

İYİ BİR TEKLİF GELİRSE KAPI AÇIK AÇILACAK

Bu açıklamalara rağmen, Sivasspor yönetimi, ara transfer döneminde Sivasspor'un ve futbolcunun menfaatine bir teklif gelmesi durumunda değerlendirmeye alacaklarını da ifade ederek transfer için açık kapı bırakıyor. Lider Sivasspor'da, Mehmet'in yanı sıra Musa Aydın, Sezer Badur, Abdurrahman Dereli başta olmak üzere birçok futbolcunun ismi ara transfer döneminde bazı kulüplerle anılıyor. Anadolu'nun şampiyonluk umudu olan Sivasspor'un, transferin gözdesi olan bu yıldız isimlerini kadrosunda tutup tutmayacağı merak ediliyor. Şampiyonluğu kovalayan Yiğidolar'ın, sezonun ikinci yarısında, mevcut kadroyu koruyup, yeni isimleri kadroya dahil etmesi de bekleniyor.

25.12.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Transferin gözdesi Mehmet Yıldız

  Efes ve G.Saray zirve yarışını sürdürüyor

  TOPLU SONUÇLAR

  F.Bahçe'de en çok Guiza oynadı

  Trabzon'da Ersun Yanal'a güvenoyu

  "2008 Basketbola Hizmet Ödülleri" verildi

  Ünlü hocalar Antalya'da buluşuyor

  Delgado İtalya'da tedavi olacak

  Emanet mayo ile şampiyon oldular

  Başkan Sadri Şener'e 30 gün hak mahrumiyeti cezası

  Demirören Cuma günü soruları cevaplayacak

  İspanya-Türkiye maçı Bernabeu Stadına alındı

  Antalya Cup Turnuvası 8-12 Ocak'ta yapılacak

  Ronaldinho'nun İtalya'daki villası soyuldu

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır