"Gerçekten" haber verir 25 Aralık 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

Trabzon'da Ersun Yanal'a güvenoyu

TRABZONSPOR, teknik direktör Ersun Yanal ile geçen sezona oranla daha başarılı bir grafik ortaya koyarken, kulübün genel sekreteri Hasan Yener, Yanal'dan memnun olduklarını açıkladı. Trabzonspor, geçen sezon ligin 10. haftası sonunda göreve gelen Ersun Yanal yönetiminde yüzde 46'lık bir galibiyet yüzdesi yakalarken, bu sezon 16 hafta sonunda yüzde 63'lük bir yüzdeye ulaştı. Geçen sezon 24 lig maçında 11 galibiyet, 3 beraberlik ve 10 mağlubiyet alarak 36 puan toplayan Karadeniz ekibi, bu sezon 16 maçta, 10 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak 34 puan elde etti. Geçen sezonu 49 puan ile 6. sırada tamamlayan ve Avrupa kupalarına katılamayan Karadeniz ekibi, bu sezon ligin ilk yarısını ise aynı puana sahip olduğu lider Sivasspor'un averajla gerisinde kapadı.

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, ligin ilk yarısını daha fazla puan toplayabileceklerini, ancak Sivasspor, Kayserispor ve Bursaspor maçında yaşanan hakem hataları nedeniyle bunu gerçekleştiremediklerinibelirtti. Yine de ligin ilk yarısında Sivasspor ile birlikte zirvede yer aldıklarını ifade eden Yener, ''Yeni bir takımız. Kamuoyunda bakılınca Trabzonspor'un bu başarısı gerçekten takdirle karşılanan bir başarı. İlk 11'de 7-8 oyuncunun yeni olduğu bir takımın ligi zirvede bitirmesi tabii ki başarıdır'' dedi. Teknik direktör Ersun Yanal'a zaman zaman kaybettikleri maçlar sonrası eleştiriler yapıldığını ifade eden Yener, ''Bunlar sağlıklı değil. Birşeye uzun vadeli bakmak lazım. Ligde kazandığımız maçlar olduğu gibi kaybettiğimiz maçlar da olacaktır. Biz Ersun hoca ve ekibinden memnunuz'' diye konuştu.

25.12.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Transferin gözdesi Mehmet Yıldız

  Efes ve G.Saray zirve yarışını sürdürüyor

  TOPLU SONUÇLAR

  F.Bahçe'de en çok Guiza oynadı

  Trabzon'da Ersun Yanal'a güvenoyu

  "2008 Basketbola Hizmet Ödülleri" verildi

  Ünlü hocalar Antalya'da buluşuyor

  Delgado İtalya'da tedavi olacak

  Emanet mayo ile şampiyon oldular

  Başkan Sadri Şener'e 30 gün hak mahrumiyeti cezası

  Demirören Cuma günü soruları cevaplayacak

  İspanya-Türkiye maçı Bernabeu Stadına alındı

  Antalya Cup Turnuvası 8-12 Ocak'ta yapılacak

  Ronaldinho'nun İtalya'daki villası soyuldu

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır