"Gerçekten" haber verir 25 Ocak 2009
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formuİletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Haberler

Hurşit Tolon GATA’ya sevk edildi

Ergenekon tutuklusu e. Org. Hurşit Tolon, GATA Haydarpaşa Eğitim Hastanesine sevk edildi. Avukatının, Adlî Tıp Kurumu raporunda belirlenen rahatsızlıkların dışında, kilo kaybının olduğunu söylediği Tolon için Prof. Dr. Yalçın Küçük “Çok iyi gördüm, koridorlarda delikanlı gibi dolaşıyor” açıklamaları yapmıştı


‘TERÖR ÖRGÜTÜ’ DEMEYİN, ‘İDDİA OLUNAN’ DEYİN

''Ergenekon'' dâvâsına bakan mahkeme heyeti, ''Ergenekon Terör Örgütü''nün varlığının ancak yargılama sonunda açığa kavuşacağından hareketle, örgütün

3 “Cumhuriyet savaşçısı” serbest

Ergenekon dâvâsı kapsamında tutuklu iken tahliyelerine karar verilen Muammer Karabulut, Vedat Yenerer ve Orhan Tunç cezaevinden ayrıldı. Emekli Astsub


  10 kişi daha adliyeye çıkartıldı

‘’Ergenekon’’ soruşturması kapsamında emniyette gözaltında bulunanlardan 10’u dün adliyeye getirildi.


  SORUŞTURMA ÇERÇEVESİNDE 44 KİŞİ TUTUKLU

Soruşturma kapsamında, aralarında emekli Orgeneral Hurşit Tolon, emekli Tuğgeneral Levent Ersöz, Kurmay Albay Cengiz Köylü, Kurmay Albay Mustafa Koç, Yarbay Mustafa Dönmez, Üsteğmen Taylan Özgür Kırmızı, Üsteğmen Muhammet Sarıkaya, emekli Albay Mustafa Levent Göktaş, eski Özel Harekât Dairesi Başkan Vekili İbrahim Şahin, eski İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Adil Serdar Saçan, Gürbüz Çapan, gazeteci Tuncay Özkan ile 3’ü önceki gün tutuklanan 6 teğmenin de yer aldığı 44 kişi tutuklu bulunuyor.


  İsrailli diplomatın çarptığı kadın hayat mücadelesi veriyor

LEVENT'TE, İsrail’in İstanbul Başkonsolos Yardımcısı olduğu öğrenilen Gil Michael Rieder’in 34 CC 807 plâkalı cipi ile çarptığı 62 yaşındaki Fatma Çıkın, 22 gündür hastanede hayatta kalma mücadelesi veriyor.


  Şehit Gaffar Okkan mezarı başında anıldı

DİYARBAKIR Emniyet Müdürlüğü görevini yürütürken 2001 yılında şehit edilen Gaffar Okkan, ölümünün 8. yılında Sakarya’nın Hendek ilçesindeki mezarı başında anıldı.


  İstanbul’da uyuşturucuya geçit yok

İSTANBUL'DA son bir ay içinde uyuşturucu tacirlerine yönelik yapılan 161 operasyonda, 381 şüpheli 627 kilogram uyuşturucu ile yakalandı.


  Güney kaseti istenecek

Mahkeme heyeti, sanık Hayrettin Ertekin'in talebi doğrultusunda, TRT Genel Müdürlüğüne yazı yazılarak 14 Ocak 2009'da TRT 2'de yayınlanan Tuncay Güney'le ilgili programın dijital ortama aktarılarak gönderilmesinin istenmesini kararlaştırdı.


  AB’deki gecikmeyi telâfi sözü

Başbakan Erdoğan, AB sürecindeki gecikmeyi 2007'deki seçim çalışmaları ve kampanyalarına bağlayarak, “Aksi takdirde, bizim AB’ye yönelik kararlılığımızda zayıflama söz konusu değil. Buradan doğan bu biraz gecikmeyi inanıyorum ki, bu yıl 29 Mart’ta yapılacak olan seçimden sonra çok daha kararlı bir şekilde telâfi edeceğiz” dedi.


  Babacan: Üyelik süreci devam ediyor

DIŞİŞLERİ Bakanı Ali Babacan Türkiye’nin AB sürecinin kesintisiz bir şekilde devam ettiğini söyledi.


  İhracat sektörü zorda

GAZİantep Genç İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Erturhan, ihracat sektörünün zor günler geçirdiğini bildirdi.


  Partilerin oy pusulasındaki yerleri kur'ayla belirlendi

SİYASÎ partilerin, 29 Mart 2009 Pazar günü yapılacak yerel seçimde kullanılacak birleşik oy pusulasındaki yerleri kur'ayla belirlendi.


  Yüksekova’da 2 araç kundaklandı

HAKKÂRİ'NİN Yüksekova ilçesinde park halindeki 2 araç kundaklandı.


  14 “umut taciri” yakalandı

YASA dışı sınır geçişleri organize ettikleri ileri sürülen 14 kişi, 4 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonla yakalandı.


  Buğday üreticisi umutlu

TÜRKİYE'NİN ‘’tahıl ambarı’’ olarak kabul edilen Konya’da yağışlı geçen tarım sezonu buğday üreticisini umutlandırdı.


  Türkiye bir AB üyesi olmalı

BULGARİSTAN'DA iktidardaki Sosyalist Parti’den seçilen Avrupa Parlamentosu (AP) milletvekili Kristian Vigenin, “Birçok Avrupa ülkesinin ön yargılarına rağmen Türkiye bir gün Avrupa Birliği (AB) üyesi olmalıdır” dedi.


  Sanayici sicil affından memnun

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir, ‘’Sicil affı işletmelerin bu kriz dönemini sağlıklı atlatmalarına imkan sağlayacak’’ dedi.


  Kamu kurumlarına disiplinli harcama tebliği

MERKEZÎ Yönetim Bütçesine tabi idareler, uygulanmakta olan ekonomik programın aksamaması ve ilave nakit ihtiyacına yol açılmaması için, harcamalarını vize edilen Ayrıntılı Harcama Programı (AHP) ve Ayrıntılı Finansman Programına (AFP) uygun gerçekleştirecek.


  PARALAR YENİ, ETİKETLER ESKİ

Türk Lirası’na ‘’prestij’’ kazandırmak amacıyla 1 Ocak 2005 tarihinde 6 sıfır atılması ile başlayan süreç, TL’ye geçişe rağmen uyum sorunları ile devam ediyor.


  SKK ve Bağ-Kurluya özel diş hekimi yolu açılıyor

SOSYAL Güvenlik Kurumu (SGK) diş hastalarını rahatlatacak bir adım atmaya hazırlanıyor. SGK, serbest diş hekimlerine tedavi olma imkânını bütün sigortalılara yaygınlaştırılıyor.


  TASLY artık Türkiye’de

ÇİN’İN TASLY firmasının ürettiği bitkisel ürünler şimdi Gökmetal Ltd. Şti tarafından Türkiye’de satışa sunuluyor.


  Çocuğunuzu başkasıyla kıyaslamayın

YEDİTEPE Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Arif Verimli, çocuğunun karnesi kötü olan velilere çağrıda bulunarak “Birinci karne dönemlerinde çocuğunuzun başarılı ya da başarısız olup olmadığını onunla konuşmayın.


  Sobadan zehirlenen 4 kişi öldü

BİLECİK’TE anne, baba ve 2 çocuğu sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek öldü.


  ÜAK yarın toplanacak

ÜNİVERSİTELERARASI Kurul (ÜAK) 26 Ocak Pazartesi günü Ankara’da toplanacak. ÜAK toplantısı, kurul başkanı ve Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ceylan başkanlığında ODTÜ’de saat 10.30’da başlayacak.


  Kriz, Eminevim’in satışlarını arttırdı

18 yıldır faizsiz sistemle otomobil ve ev satışı yapan Eminotomotiv ve Eminevim’e olan ilgi arttı.


  Öğrencilere fırça ve macun dağıtılacak

SAĞLIKLI dişler sağlıklı gülüşler için okullarda öğrencilere diş fırçası ve macunu dağıtılacak.


  Otogar esnafına kira zammı yok

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, sıkıntıda olan otogar esnafının kiralarına bu yıl zam yapmama kararı aldı.



 

Bütün haberler

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır