"Gerçekten" haber verir 04 Şubat 2009
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formuİletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

Ara transferin en hızlı takımı Kocaelispor oldu

TÜRKCELL Süper Lig ekipleri arasında ara transfer döneminde en çok hareketlilik, ilk yarı sonu itibariyle ''düşme potası''nda bulunan takımlarda yaşandı. Kocaelispor, 13 futbolcu alarak ara transfer döneminin en hızlı takımı olurken, yeşil-siyahlıları iki başkent ekibi, 12 transferle Ankaragücü ve 10 transferle Hacettepe izledi. Üç büyüklerden Galatasaray kadrosunda değişikliğe gitmezken, Beşiktaş 3, Fenerbahçe ise 2 futbolcuyu renklerine kattı.

18 TAKIM 87 FUTBOLCU TRANSFER ETTİ

Türkiye profesyonel futbol liglerinde 5 Ocakta başlayan ikinci transfer ve tescil dönemi önceki akşam sona erdi. Turkcell Süper Lig'de yer alan 18 takım toplam 87 futbolcuyu transfer ederken, 90 sporcu ise takımından ayrıldı. Ligde en fazla transferi 13 futbolcuyla Körfez ekibi Kocaelispor ile 12 futbolcuyla başkent ekiplerinden Ankaragücü ve 10 kişiyle de Hacettepe gerçekleştirdi. Kocaelispor 12 futbolcuyla da yollarını ayırdı.

TÜMER METİN F.BAHÇE'DEN AYRILDI

Futbolcu transfer etmediği gibi kadrosunu da koruyarak herhangi bir değişikliğe gitmeyen Galatasaray, ara transferin en sessiz takımı olurken, Beşiktaş 3, Fenerbahçe ise 2 futbolcuyla sözleşme imzaladı. Sarı-Lacivertliler ayrıca Sakaryaspor'dan 2 futbolcuyla anlaşmasına karşın sporcular sezon sonuna kadar eski takımlarında görev yapacak. Siyah-beyazlılarda 3 transfere karşılık 6 futbolcu giderken, Fenarbahçe'de Tümer Metin takımdan ayrılan tek isim oldu. Kayserispor ise 3 futbolcuyla yollarını ayırmasına karşın herhangi bir transfer gerçekleştirmedi.

04.02.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Ara transferin en hızlı takımı Kocaelispor oldu

  UEFA: F.Bahçe Stadı 1 Mayıs'ta hazır olacak

  Beşiktaş kupada rahat

  ‘Kolbastı’ izlenme rekoru kırdı

  LAPİTAK'TAN SPORCU AĞRILARINA ÖZEL KREM

  MEHMET OKUR'UN 22 SAYISI UTAH JAZZ'I ZAFERE TAŞIDI

  F.BAHÇE POTADA BUGÜN 2 ZORLU SINAV VERECEK

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır