"Gerçekten" haber verir 26 Ocak 2009
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formuİletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Matrix artık çok daha yakışıklı

Tasarımı ünlü İtalyan firması Pininfarina tarafından yapılan Matrix, yapılan makyaj operasyonu ile Koreli üretecinin beğenilen modeli i30'a ve tanıtılan modeli i20 gibi güncel modellerinin çizgisine oturtulmuş.



Peugeot'nun yeni crossover modeli: 3008

Kompakt ve geniş hacimli bir crossover olan Peugeot 3008, sadece Peugeot ürün gamı içerisinde değil, mevcut otomobil pazarında yeni ve yenilikçi bir ürün arzı oluşturuyor.



GEELY ALMAK ARTIK ÇOK AVANTAJLI

ANADOLU Grubu bünyesinde kurulan Anadolu Araçlar Ticaret A.Ş. tarafından 2008 yılının Kasım ayında satışa sunulan Geely, Ülkemizde ilk etapta B segment Echo ve C segment Familia Sedan modelleri satışa sunulan Geely, 2009 yılının ilk çeyreğinde ise MK Hatchback modelinin eklenmesiyle ürün gamını daha da zenginleştirecek.



PASSAT CC TÜRKİYE YOLLARINDA

VW Binek Araç halen satışta olan Sedan ve Variant modellerinden sonra üçüncü üyesi Passat CC (Comfort Coupe) modelini de satışa sundu.



Ford'dan fIrsat taşİyan araçlar

FORD Otomotiv A.Ş., tüketicilerine fayda sağlayan kampanyaları ile, otomotiv sektöründe hareketliliğin sürmesine katkıda bulunuyor.



HYUNDAI, EN ÇOK TERCİH EDİLEN İKİNCİ OTOMOBİL MARKASI

İLK KEZ 1990 yılında Türkiye'de satışına başlanan ve 1997 yılında da İzmit-Ali Kahya'daki fabrikasında Türkiye ve yabancı pazarlar için üretime geçen Hyundai, 2008 yılında gerçekleştirdiği 28 bin 605 adetlik otomobil satışıyla ve elde ettiği yüzde 9,3'lük pazar payıyla Türkiye'nin en çok tercih edilen ikinci otomobil markası oldu.



RENAULT'DA AVANTAJ VAR

RENAULT'DA 2009 yılında da kaçırılmayacak fırsatlar devam ediyor. Binek otomobillerde müşteriye 2.000 TL'ye varan takas avantajı sunuluyor.



SEAT FIRSATLARI DEVAM EDİYOR

SEAT'IN dinamik ve sportif modellerinde başlattığı kampanya fırsatı devam ediyor; SEAT bütün modellerde yaptığı indirimleri, 1.250 TL takas desteği ile yeni yıla da taşıdı.



Camsil Oto ile otomobiller pırıl pırıl

YILLARDIR tüketicinin bir numaralı tercihi olan ve kendi temizlik kategorisine ismini veren Camsil, otomobillerin camların kısa sürede kirlenmesini ve parlaklığını yitirmesini engelleyecek yepyeni ürünü ile sürücülere kolaylık sağlıyor.



 
Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır