12 Haziran 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Dergilerimiz

Spor

Daum: Ailem tehdit ediliyor

ALMANYA 1. Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından 1. FC Köln'den ayrılarak Türkiye'de teknik direktörlük üstlenmeye karar veren Christoph Daum, okulda çocuklarının arkadaşları tarafından saldırıya uğradıklarını ve bazı Kölnlü taraftarların çocuklarına kendisi hakkında kötü şeyler söylediklerini açıkladı.

Daum, bu konuda Bild gazetesine yaptığı açıklamada, Almanya'da kendisine karşı çok büyük ölçüde kışkırtıcılık yapıldığını ve birilerinin bu gidişata ''dur'' demesi gerektiğini belirterek, ''Okulda çocuklarıma saldırıyorlar, çocuklarım kışkırtılıyor. Bu resmen delilik'' dedi. Bild gazetesi haberi, ''Daum: Çocuklarım tehdit ediliyor'' başlığı ile verdi. Çocuklarının okulda sadece arkadaşları tarafından değil, öfkeli bazı Kölnlü yetişkin taraftarlar tarafından da rahatsız edildiğini ifade eden Daum, ''Örneğin, 'baban karaktersiz' demişler. Özellikle oğlum Jean-Paul son günlerde, hiç olmadığı kadar ağladı ve bana birçok soru sordu'' açıklamasını yaptı.

ÜMİT ÖZAT'IN JÜBİLE MAÇI TEHLİKEYE GİRDİ

Daum, eşi Angelica'yla birlikte, 8 yaşındaki oğlu ve 4 yaşındaki kızı Cara-Jolie'yle uzun uzun konuşarak, kendilerine birçok şeyi izah etmek durumunda kaldıklarını kaydederek, ''Bu gerçekten inanılmaz bir şey. 1. FC Köln ile olan açık bir sözleşme çerçevesinde hareket ettim. Yeni kulübümün teklifi de gerçekten muhteşem'' diye konuştu. Gazetenin haberinde, Kölnlü taraftarların Daum'a öfkelerinden dolayı, Ümit Özat için Fenerbahçe'yle Köln arasında yapılması düşünülen jübile maçının da gerçekleşmeyebileceği görüşüne yer verildi.

12.06.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  Daum: Ailem tehdit ediliyor

  Ümit Karan kulüp arıyor

  RONALDO'YA REKOR TEKLİF: 93 MİLYON AVRO

  MELİS SEZER WİMBLEDON'A KATILMA HAKKI KAZANDI

  İSPANYOL BASINI: KALECİ LEO G.SARAY'DA İMZA ATTI

  Beşiktaş'ta kombine kart fiyatları belli oldu

  Beşiktaş yeni sezonda ilk maçını seyircisiz oynayacak

  Kahve Dünyası Yarışları yarın başlıyor

  Hidayet'i izlemek için 05.30'da kalktı

  Kobe Bryant Hidayet'i övdü

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.