22 Haziran 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Dergilerimiz

Spor

SERVET: TRANSFERİMDE KÜÇÜK PÜRÜZLER KALDI

GALATASARAY ve Milli Takım'ın başarılı ismi Servet Çetin, Marsilya'ya transferi ile ilgili ilk kez konuştu ve arada ufak pürüzlerin kaldığını söyledi.

Yıldız oyuncu, kulübün menfaatlerini ön planda tutarak transferin gerçekleşeceğini belirterek, sarı-kırmızılı taraftara teşekkür etti. Servet Çetin, Lig TV'ye yaptığı açıklamada, Olympique Marsilya'ya transferinde küçük pürüzler kaldığını ve Fransız ekibinde kulüp başkanının istifasının transferi geciktirdiğini belirterek, ''Menajerlerim görüşmeleri sürdürüyor. Transferi, Galatasaray'ın menfaatlerini ön planda tutarak gerçekleştireceğim. Bence önemli olan Galatasaray'ın tatmin olması. Kulübüm tatmin olursa, ben 'olur' vermiştim. Çok ufak pürüzler kaldı.'' dedi. Kendisi için verilen bonservis ücretini Galatasaray'ın açıklamasının daha doğru olacağını, ancak iyi bir miktar olduğunu söyleyebileceğini kaydeden Servet, ''Ekmek yediğim kulüplere para kazandırarak gitmek istiyorum. Bu hep böyle oldu, böyle de olacak. Bu durumda aldığım ücret düşük oluyor, ama ben böyle mutlu oluyorum'' diye konuştu. Hedefinin daha önemli liglerde ve takımlarda da forma giymek olduğunu belirten Servet Çetin, ''Bu iş olursa, Fransa'da top koşturacağım. Oranın ardından Almanya veya İngiltere gibi ülkelerin üst düzey takımlarında da oynamak isterim'' ifadelerini kullandı.

Galatasaray'da başarılı bir şekilde 2 sezon geçirdiğini söyleyen Servet, ilk geldiği günlerde kafalarda soru işaretleri olmasına karşın, kendisine güvendiğini ve başarılı olduğunu kaydederek, ''Taraftarımız da çok iyi destek verdi. Performansım arttı. Sakatlıkları göze alarak, taraftarımıza layık şekilde elimden geleni yapmaya çalıştım. Sakatlanıyorsun gösterilen sevgi sonrası gaza geliyor insan, ben öyle yapıda biriyim. Fenerbahçe'den sonra gelip Galatasaray'da oynamak her oyuncuya nasip olmaz. Kendimi şanslı olarak görüyorum. Taraftarlara sonsuz teşekkür ediyorum'' diye konuştu. Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, yönetim kurulu üyeleri ve sarı-kırmızılı camiaya teşekkür eden Servet, onları yurt dışında en iyi şekilde temsil etmeyi istediğini belirtti. Özellikle dil konusunda sıkıntı yaşayacağını ve bu konuda ihmali olduğunu düşündüğünü aktaran Servet, daha önce Avrupa'ya transfer olan Türk oyuncuların başarılı olması nedeniyle kendi işlerinin kolaylaştığını dile getirerek, ''Eskiden Türk futbolcuları almak için çok düşünürlerdi, ancak şimdi değişti. Şimdi hemen tekliflerini yapıp alabiliyorlar. Transferim gerçekleştiği taktirde, inşallah ben de başarılı olurum ve benden sonraki oyuncular için iyi örnek teşkil ederim'' dedi.

22.06.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  SERVET: TRANSFERİMDE KÜÇÜK PÜRÜZLER KALDI

  Skibbe nikâh için İstanbul'a geldi

  İSPANYOLLAR ÜST ÜSTE 15. MAÇINI DA KAZANDI

  Villa önce kaçırdı, sonra attı

  A GRUBUNDA PUAN DURUMU

  LONDRA'DA KIRKPINAR HEYECANI YAŞANDI

  ATLETİZMDE AVRUPA'DA 9. SIRADA YER ALDIK

  HAKEM MÜFTÜOĞLU CEZAEVİNDE MAÇ YÖNETTİ

  RİCKAARD'LI G.SARAY BUGÜN SAHAYA İNİYOR

  Powerboat Boğaz'dan tam gaz geçti

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.