23 Haziran 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Dergilerimiz

Spor

ÖNCE İMZA, SONRA AMELİYAT

FENERBAHÇE Ankaraspor'dan transfer ettiği Özer Hurmacıyla sözleşme imzaladı.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yapılan ve kulüp sportif direktörü Aykut Kocaman'ın da hazır bulunduğu imza töreninde Özer Hurmacı, kendisini 4 yıllığına sarı-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Özer Hurmacı'nın uzun süredir birlikte olduğu bir isim olduğunu kaydeden Aykut Kocaman,

''Ankaraspor'da 3 senedir beraberdik. Son derece başarılı bir oyuncu ve Fenerbahçe'ye transfer olarak bu başarısını taçlandırdı. Verimli bir transfer olmasını diliyorum. Fenerbahçe'ye çok iyi bir oyuncu kazandırdığımıza inanıyorum'' dedi. Fenerbahçe'ye transferinde emeği geçen herkese teşekkür eden Özer Hurmacı, büyük hedefleri olan bir camiaya geldiğinin farkında olduğunu söylerken, ''Ben de büyük hedefleri olan bir futbolcuyum'' diye konuştu. Kulüp başkanı Aziz Yıldırım'ın verdiği 3 yıl üst üste şampiyonluk sözüne de gönderme yapan Hurmacı, ''Başkanımızın verdiği bazı sözler var. Ben de bu şampiyonluklara katkı sağlamak istiyorum'' dedi.

Özer Hurmacı, daha önce yaşadığı sakatlığıyla ilgili yöneltilen soru üzerine, önlem amaçlı olarak tekrar bir operasyon geçireceğini söyledi. Sağ ayak bileğindeki sakatlığının normalde düzeldiğini anlatan Özer, ''Sağlık kontrollerinden geçtim ve mantıklı olarak, sakatlığımın tekrar etmemesi için küçük bir operasyon gerçekleştirilecek. Bu da benim antrenmanlara 4 hafta kadar geç katılmama neden olacak. İleride aynı bölgeden tekrar ayağımın kırılmaması için bu operasyon yapılacak'' açıklamasını yaptı. Konuyla ilgili Aykut Kocaman ise imza töreninin ardından operasyon için hastaneye geçileceğini ve bu basit ameliyatın, sakatlığın tekrarlamaması için sağlık heyeti tarafından uyun görüldüğünü belirtti. İmza töreninin ardından formasını giyerek Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'na çıkan Özer, burada basın mensuplarına poz verdi.

23.06.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  RİJKAARD'LI G.SARAY SAHADA

  LİNCOLN YİNE ORTADA YOK

  ÖNCE İMZA, SONRA AMELİYAT

  İspanya-ABD, Brezilya-Güney Afrika eşleşti

  Trabzonspor Belçikalı hoca Broos'la anlaştı

  Cannavaro'nun rekoru

  GOLFTE HAMZA SAYIN ŞAMPİYON OLDU

  ÜMİT KARAN ESKİŞEHİR'LE İMZA AŞAMASINA GELDİ

  ANTALYASPOR SİVAS'TAN BALİLİ'Yİ TRANSFER ETTİ

  TANJEVİC, MEHMET OKUR'U YİNE KADROYA ÇAĞIRMADI

  ESKRİMDE TARİHİ BAŞARI

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.