24 Haziran 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Dergilerimiz

Spor

SERCAN: SIKILDIM ARTIK

BURSASPOR'UN genç yıldızı Sercan Yıldırım, son günlerde transferiyle ilgili söylentilerin kendisini sıktığını belirterek, ''Artık hakikaten bıktım diyebilirim. Gidecek miyim, kalacak mıyım artık belli olsun'' dedi. Sercan Yıldırım, yaptığı açıklamada, Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı'nın Marmaris'teki otelinde geçirdiği tatilini tamamladığını bildirdi. İsminin sıkça transfer haberlerinde geçtiğini ve bunu tatilde takip ettiğini anlatan genç oyuncu, bu konuda şu ana kadar kesinleşmiş bir şeyin olmadığını belirtti. Sercan Yıldırım, Bursaspor'un altyapısından yetiştiğini ifade ederek, ''Beni, Bursaspor Kulübü Sercan yaptı. Bu nedenle eğer gideceksem de vefa borcumu ödemeliyim. Kulübüme iyi bir para kazandırmalıyım. Son sözü de başkanım İbrahim Yazıcı söyleyecek'' diye konuştu.

MANCHESTER CİTY YÖNETİCİLERİ GELİYOR

Son duyumlarına göre İngitere Premier Ligi ekiplerinden Manchester City'nin yöneticilerinin Bursa'ya gelmesinin beklendiğini belirten Sercan Yıldırım, şunları kaydetti: ''Öncelikle şunu belirtmeyim ki, bu yaşta birçok yerden transfer teklifi gelmesi benim ve kulübüm adına çok sevindirici. Ancak günlerdir süren belirsizlik beni yıpratıyor. Artık hakikaten bıktım diyebilirim. Gidecek miyim, kalacak mıyım artık belli olsun. Ben de ona göre yolumu çizeyim. Manchester City yöneticileri Bursa'ya gelerek benimle ilgili görüşmelerde bulunacaklarmış. Fenerbahçe'nin çalışmaları sürüyor. Sanırım bugün, yarın ne olacağı belli olur. Ama dediğim gibi ben önce her şeyden çok sevdiğim kulübümü düşünüyorum. Gidersem de kulübümü düşünerek gideceğim. Kulübümün menfaatleri çerçevesinde başkanım ne derse o olacak.''

BAŞKAN İBRAHİM YAZICI NE DİYOR?

Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, gündemde olan genç oyuncuları Sercan Yıldırım ve Volkan Şen'in durumlarının da bu transferlerin dışında bir olay olduğunu belirtti. Bursaspor Kulübü'nün çok büyük menfaatleri olmadığı sürece bu iki genç oyuncunun başka bir kulübe transferlerinin söz konusu olamayacağının altını çizen Yazıcı, ''Her zaman söylüyorum. Kulübümüz adına çok büyük bir menfaat olmadığı sürece bu iki oyuncumuz Bursaspor forması giymeye devam edecek. Bunu da zaman gösterecek. Ancak genç oyuncularımıza gelen teklifler iyi bir takım olduğumuzun da göstergesi'' dedi.

24.06.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  SERCAN: SIKILDIM ARTIK

  SİVASLI TUM VE SYLLA İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR'DE

  KASIMPAŞA SANCAK VE ERKAN'I TRANSFER ETTİ

  Beşiktaş benimle ilgilenmedi

  Kaleci Volkan F.Bahçe ile hâlâ anlaşamadı

  Antalyaspor Kerim Zengin'e imza attırdı

  Bursaspor'un gençleri transferin gözdesi

  BROOS TRABZONSPOR'DA 2 YILLIK İMZA ATTI

  KENAN SOFUOĞLU ŞAMPİYONLUĞU KAÇIRDI

  16 TÜRK DAĞCI LENİN DAĞI'NA TIRMANACAK

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.