25 Haziran 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Dergilerimiz

Spor

Şener: UEFA'da gruplara kalırsak çok önemli bir iş yapmış olacağız

TRABZONSPOR Kulübü Başkanı Sadri Şener, bordo-mavili takımın her zamanki gibi bu sezon da şampiyonluğa oynayacağını söyledi. Şener, yeni teknik direktör Hugo Broos ile birlikte kentten ayrılırken, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Hugo Broos ile anlaşarak teknik heyet konusunu sonlandırdıklarını belirten Şener, ''Bizi sevmeyen basın, hocanın Yunanistan'daki başarısını anlatıyor. Bizi seven basın ise Anderlect'teki şampiyonluğu, başarısını anlatıyor. Hangisinin haber niteliği taşıdığını ben bilmiyorum. Kariyerli bir hoca. Çok uzun boylu konuşmaya gerek yok. Bundan sonra sahada bizim için ne yapacağı önemli'' dedi. Broos'un yardımcılıklarına Metin Diyadin ve Turgut Kural'ı getirdiklerini ifade eden Şener, sözlerini şöyle sürdürdü:

HER YIL 20 TRANSFER YAPILMAZ

''Takımı Isparta kampına onlar götürecek, hoca kampa Antalya'da katılacak. 1-2 transferimiz oldu. 1-2 tane daha yapacağız. Çok acele etmiyorum. Hoca takımı görsün. Ondan sonra bakacağız. Daha vaktimiz var. Az transfer yapacağımızı söylemiştik. Ama Türkiye'de ne yazık ki, her yıl 20 tane transfer yapacaksın ki, kombine satasın ve gündemde kalasın. Bu mümkün de değil. Ama bu sene Trabzonspor için iyi olur. Avrupa kupalarında lige kalırsak çok önemli bir iş yapmış olacağız. Her zamanki gibi şampiyonluğa oynayacağız'' diye konuştu. Şener, bordo-mavili kulüpte 17 yıl önce de kulüp başkanlığı yaptığını belirterek, ''Trabzon zor bir yer. Burada Trabzonspor dışında çok önemli bir sosyal faaliyet ve sosyal olgu yok. Dolayısıyla her gün gündemdesin, bana göre de doğru. Çünkü gündemde olan şey dikkati çeker, eleştirilir. Biz de onlardan bir tanesiyiz. Ama yaptıklarımızın hep arkasındayız, doğru şeyler yaptığımıza inanıyoruz. Eleştiri mutlaka olacaktır ama kırmadan dökmeden olacak. Ben yaptığım işten bir gelir elde etmiyorum. Şöhrete falan da ihtiyacım yok. İyi şeyler yapmaya çalışıyorum, onun için de gülüp geçiyorum'' diye konuştu.

ENGİN'İ İSTEDİK AMA PAHALI

Başkan Şener, bonservisi Gençlerbirliği'nde bulunan Trabzonlu oyuncu Engin Baytar'ı istediklerini söyledi. Bu konuda Gençlerbirliği yöneticileri ile görüştüklerini ifade eden Şener, ''Engin'i istiyoruz ama bonservis ücreti fazla. İlhan ağabeyin ne zaman formu yerine gelir bilmiyorum'' dedi. Şener, Danimarka'nın Kopenhag takımında oynayan Kanadalı oyuncu Atiba Hutchinson'un Trabzonspor'a gelmek istediğini, ancak kulübünün bu futbolcuyu vermeye sıcak bakmadığını kaydetti.

25.06.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  2 bin pehlivan çayıra çıkacak

  Şener: UEFA'da gruplara kalırsak çok önemli bir iş yapmış olacağız

  Cihan Haspolatlı 1 yıl A.Gücü forması giyecek

  Uluslararası Boğaziçi Judo Turnuvası 27 Haziran'da

  Real Madrid'e transfer tepkisi

  İSTANBUL PARK'A ANKARA RAKİP OLUYOR

  TİCARETE ATILAN HALİL MUTLU LOKANTA AÇTI

  PLAJ HENTBOLU FESTİVALİ ANTALYA'DA START ALIYOR

  BAŞKAN OBAMA BEYZBOLDA İLK ATIŞI YAPACAK

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.