18 Temmuz 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Dergilerimiz

Spor

BEŞİKTAŞ'A GELMEK ÇOK GURUR VERİCİ BİR OLAY

BEŞİKTAŞ'IN yeni transferi Erhan Güven, siyah-beyazlı takıma transferinin hiç beklemediği bir anda olduğunu belirterek, ''Beşiktaş'a gelmek çok gurur verici bir olay'' dedi.

Erhan Güven, siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesinde yaptığı açıklamada, menajerinin hiç beklemediği bir anda Beşiktaş'ın kendisini istediğini söylediğini anlatarak, ''Ben de düşünmeden kabul ettim ve imzayı attım. Büyük bir mutluluk yaşıyorum şu anda. Beşiktaş'a gelmek benim adıma çok gurur verici bir olay'' diye devam etti. Sağ bekte de stoperde de iyi olduğunu vurgulayan Erhan, ''Stoperde daha az efor harcıyorsunuz, ama dörtlü sistemde bek oynadığınız zaman önünüzdeki koridor size emanet. Yani sahanın sağ tarafında defalarca gidip gelmeniz gerekiyor. Kafa toplarında ve markajda iyi olduğumu düşündüğüm için stoperde de etkiliyim'' dedi. Sağ bekte Ekrem ile aralarında yaşanacak rekabetten Beşiktaş'ın kazançlı çıkacağını dile getiren Erhan, teknik direktör Mustafa Denizli'nin iyi ve formda olana formayı vereceğini ifade etti.

HEMEN UYUM SAĞLADIM

Erhan Güven, Beşiktaş'ın tecrübeli futbolcusu İbrahim Üzülmez'den gençlerin öğrenmesi gereken çok şey olduğunu düşündüğünü kaydetti. ''Bu yaşında bile inanılmaz bir özveri gösteriyor'' diyen Erhan, ''Yıllardır oynadığı pozisyonu korudu, yerini kimseye kaptırmadı. Umarım ben de onun gibi kalıcı bir isim olurum. Benden çok şey beklendiğinin farkındayım. Buraya sorumluluklarımın bilincinde geldiğim için üzerimde herhangi bir baskı yok diyebilirim'' dedi. Erhan, yeni bir ortama ve şampiyon bir takımın kadrosuna dahil olacağı için ilk başta çekindiğini belirterek, şöyle devam etti: ''Buraya geldikten sonra gördüklerim sayesinde bu çekingenliğimi kısa sürede üzerimden attım. İbrahim Üzülmez, Rüştü ve Yusuf ağabeyler ve diğer takım arkadaşlarım, gerek saha içinde, gerek saha dışında benimle çok ilgilendiler. Bu sayede havaya ve atmosfere de hemen uyum sağladım. Zaten buraya gelince şunu çok iyi anladım ki, kazanılan şampiyonlukta en önemli faktör takım içindeki arkadaşlıkmış.''

18.07.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  DİŞİMİZE GÖRE KURA ÇEKTİK

  RİJKAARD: İLK RESMİ MAÇIMIZDA İYİ OYNADIK

  AVRUPA'DA DEV TAKAS

  F.BAHÇE'DE YENİ FORMALAR 22 TEMMUZ'DA TANITILACAK

  BEŞİKTAŞ-F.BAHÇE SÜPER KUPA MAÇI 2 AĞUSTOS'TA

  GENÇ BAYANLAR FİLEDE BULGARİSTAN'I 3-1 YENDİ

  ERCİYES'E TIRMANIŞ YARIN

  Başkan Akaydın Başpehlivanı ödüllendirdi

  BEŞİKTAŞ'A GELMEK ÇOK GURUR VERİCİ BİR OLAY

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.