24 Ocak 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

ARA TRANSFERE AZ KALDI, F.BAHÇE EN İYİSİNİ ALACAK

FENERBAHÇE Kulübü Yüksek Divan Kurulu toplantısı, Yüksel Günay başkanlığında yapıldı.

Fenerbahçe Burnu'ndaki Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen toplantıya, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın yanı sıra Nihat Özdemir, Semih Özsoy, Abdullah Kiğılı, Serhat Çeçen, Cihan Kamer, Vedat Olcay, Şekip Mosturoğlu, Yasemin Merçil, Hakan Dinçay, Turhan Şahin, Hüseyin Ersan Topbaş, Murat Özaydınlı ve Mahmut Uslu da katıldı. İstanbul'daki elverişsiz hava şartları nedeniyle katılımın az olduğu toplantıda, saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nın okunması ve 25, 40, 50 ve 70 yılını dolduran üyelere plaket verildi. Üyelikte 50. yılını dolduran Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay'a plaketini kulüp başkanı Aziz Yıldırım verdi.

UEFA LİGİ'NDE BAŞARI ANA HEDEFİMİZ

Başkanvekili Nihat Özdemir yaptığı konuşmada, futbol takımının dün akşam ağır hava ve saha şartlarına rağmen Denizlispor'u yenerek ikinci yarıya iyi bir başlangıç yaptığını söyledi. Amaçlarının ligin ikinci yarısını da ilk yarıda olduğu gibi rakiplerinin önünde lider bitirmek olduğunu belirterek, ''Bu başarımızı devam ettirip, sezon sonuna kadar liderliğimizi sürdürerek şampiyonluk kupasını kaldırmak ana hedefimizdir. Aynı şekilde Ziraat Türkiye Kupası'nda gruplarda oynadığımız 4 maçı tamamlayarak gruplardan çıkmayı hak kazandık. Bundan sonra oynayacağımız maçlarda da tüm oyuncularımızın, teknik kadromuzun göstereciği gayret sonrasında uzun yıllardan beri alamadığımız Türkiye Kupası'nı da alarak müzemize koyacağız. Futbolda 3. kulvarımız olan UEFA Avrupa Ligi'nde Fransa'nın Lille takımıyla eşleştik. İnşallah bunu geçtikten sonra 16'lar ve çeyrek finale kalıp burada da başarımızı devam ettirmek ana hedefimiz içindedir." diye konuştu.

TRANSFELER DEVAM EDİYOR

Turkcell Süper Lig'in yıldız oyuncularından Gökhan Ünal'ı transfer ettiklerini hatırlatan Özdemir, "Gereken gerekli futbolcuların transfer edilmesi için ciddi izleme ve görüşme çalışmaları devam etmektedir. Teknik direktörümüz Christoph Daum ile sportif direktör Aykut Kocaman, teknik heyetemiz ve futbolcularımız tam bir uyum içinde bizi de memnun eden örnek bir çalışma içerisindedir. Transfer süresinin bitmesine az kaldı. Fenerbahçe, en iyisini alacaktır. Kimse merak etmesin." diye konuştu.

24.01.2010

 
Sayfa Başı  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  Sivas'a gitsinler!

  KASITLI MI KART GÖRDÜLER?

  Rijkaard görev verirse Neill ve Jo bugün G.Antep'e karşı oynayacak

  ARA TRANSFERE AZ KALDI, F.BAHÇE EN İYİSİNİ ALACAK

  Türk Gecesi'nde Hidayet kazandı

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim oktay usta yemek tarifleri Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl