27 Şubat 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Dış açık Ocak’ta 2.5 kat arttı

DIŞ ticaret açığı yeni yıla katlanarak başladı. Dış ticaret açığı Ocak ayında beklentilerin altında yükseliş kaydetti ve geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 160.6 artarak 3.64 milyar dolar olarak gerçekleşti.



Yolların Sultan’ı yenilendi



ASKON Genel Kurulu ekonomi zirvesi olacak

ANADOLU Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Genel Sekreteri Mehmet Akif Bayramoğlu, bugün gerçekleştirilecek, ASKON Genel Kurulu’nun, hem ekonomi zirvesi, hem de yüksek tansiyonlu gündemin tartışma arenası olacağını söyledi.



TÜGİK’de hedef 2 milyar TL’lik ticaret

TÜRKİYE'NİN ilk ve tek genç iş adamları konfederasyonu olan TÜGİK, Aralık 2010 tarihinde gerçekleştireceği fuar ile 2 milyar TL’lik ticaretin hedefliyor.



THY, Polonyalı LOT’la ilgileniyor



Dünyada helvamızı tatmayan ülke kalmayacak

TÜRKİYE'NİN önde gelen gıda firmalarından Seyidoğlu Helva-Reçel 11. mağazasını İstanbul - Haznedar’da açtı. 2010’da mağazalaşma ve kapasite artırım çalışmalarına ağırlık veren Seyidoğlu bu sene 2 mağaza daha açarak istihdama katkı sağlayacak.



Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim oktay usta yemek tarifleri Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl