19 Nisan 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Yunanistan, bir hafta içinde kararını vermek zorunda

Yunanıstan Başbakanı George Papandreu, Yunanistan’ın birkaç hafta içinde Avrupa Birliği (AB) ve Uluslararası Para Fonu (IMF) yardım mekanizmalarını aktif hale getirip getirmeme konusunda karar vermek zorunda olduklarını bildirdi.



Yanlış ödeme geri alınamayacak

Memurlara yapılan yanlış ödemeler yine memurun cebinde kalacak, müfettiş raporuyla geri alınamayacak. Türk Sağlık-Sen’in açtığı dâvâ sonucu memurlara yapılan yanlış ödemelerin müfettiş raporuyla geri alınamayacağı kararı verildi.



OTOMOTİVE STRATEJİK YOL HARİTASI

Otomotiv Sektörü Strateji Belgesi’nin hazırlıkları sürerken, 2011 yılında elektrikli otomobiller yollara çıkacak.



Binlerce lira bankalarda unutuldu

Türkiye’de faaliyet gösteren 20 bankada, 152 bin 147 hesap sahibinin, unutulmuş binlerce lirası bulunuyor.



10 kuruşa 60 lira istiyorlar

Tüketıcıler Birliği Genel Başkanı Nazım Kaya, ‘’Hesapta kalan 10, 20, 30 kuruş gibi bakiyeler dolayısıyla bankalar, bu paraları noterden gönderdikleri ihtarnameyle talep etmekte, 10 kuruş için 60 lira ihtarname masrafını, daha yüksek bedelli icra masraflarını da üzerine eklemektedir’’ dedi.



En büyük beyaz eşya fuarı Perşembe günü açılıyor

Dünyanin en büyük beyaz eşya ana ve yan sanayi fuarı Domotechnica Components Fuarı, artık Almanya yerine, Türkiye’de yapılacak. 22 Nisan Perşembe günü İstanbul’da başlayacak, son teknoloji ve son model ürünlerin sergileneceği fuara, 14 ülkeden, 160 firma katılacak.



İhracat işlemlerinde süre yarım saate kadar indi

Son yıllarda teknolojik imkanların yoğun şekilde kullanılmasıyla birlikte gümrük işlemleri de daha seri yapılmaya başlandı.



Ernet’ten yeni klozet temizlik blokları

Temizlık ve koku giderici uzmanı Ernet’in yeni ürünü, çamaşır suyu katkılı klozet temizlik blokları, Citron, Harmoni ve Lavander kokulu 3 farklı çeşidiyle marketlerdeki yerini aldı.



Bank Asya, iki yeni şube daha açtı

Bank Asya Nazilli Şubesi 15 Nisan’da, Akhisar Şubesi 16 Nisan’da Bank Asya Genel Müdürü Cemil Özdemir ve Bank Asya üst düzey yöneticilerinin katıldığı törenle hizmete açıldı.



Türk Telekom, dünyanın en iyi 21 şirketinden biri seçildi

Dünya’nın önde gelen yatırım bankalarından Merrill Lynch’in belirlediği 21 şirketten oluşan ‘Küresel Çapta Türünün En İyisi’ listesinde Türk Telekom da yer aldı.



Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Yeni Asya Gazetesi - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat-Promosyon - Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım