14 Mayıs 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

BİLET KISITLAMASINA TEPKİ

TÜRKCELL Süper Lig'de 16 Mayıs Pazar günü oynanacak ve şampiyonluk düğümünün çözüleceği Fenerbahçe-Trabzonspor maçının biletleri, Fenerbahçe kulüp üyeleri ile Fenerbahçe Taraftar Kart sahipleri için satışa çıkarıldı.


Denizli: F.Bahçe bir adım önde

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Mustafa Denizli, sezon sonunda sonuç ne olursa olsun, ligin en başarılı takımının Bursaspor, en başarılı teknik direktörünün

İspanyollar Mehmet Topal'a ‘Türk Örümcek’ yakıştırması yaptı

İspanya'nın Valencia kulübüne transfer olması için anlaşma sağlanan Mehmet Topal'dan İspanyolların büyük beklentisi var.


  Antalya'nın en iyisi Necati Ateş

ANTALYASPOR'DA futbolcuların kendi aralarında verdikleri oylarla Veysel Cihan ikinci devrenin, Necati Ateş ise tüm sezonun en başarılı futbolcusu seçildi.


  Kaza geçiren bayan millî basketbolcuya yardım gecesi

TÜRKİYE Bayanlar Basketbol Ligi takımlarından Ceyhan Belediyesi'nin milli oyuncusu Seda Tekindağ için yardım gecesi düzenlenecek.


  Şanlıurfa'yı bu defa motosiklet heyecanı sardı

HAFTA sonu ''Dünya Akrobatik Motosiklet Şampiyonası''nın bir bölümüne ev sahipliği yapacak Şanlıurfa'daki birçok otelde rezervasyonlar doldu.


  Bursalı taraftarlar aynı anda 10 bin meşale yakacak

BURSASPORLU taraftarlar, takımlarının haftasonu Beşiktaş ile yapacağı, şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren karşılaşma için tribünde yapılacak özel şovlar hazırlıyor.


  Serdar Özkan: 31 Mayıs'a kadar imza atmam

BEŞİKTAŞLI futbolcu Serdar Özkan, şu an için herhangi bir kulüple anlaşma sağlamadığını söyledi.Serdar, Lig TV'ye yaptığı açıklamada, adının Galatasaray ile anılması konusunda, kendisinin de daha çok çevresinden bunları duyduğunu belirterek, ''Kimseyle anlaşma sağlamadım.



Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Yeni Asya Gazetesi - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat-Promosyon - Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım