19 Mayıs 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Dünya

Özbekistan’da baskılar arttı

Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te özellikle Risale-i Nur okuyan Müslümanlara yönelik baskıların giderek şiddetlendiği bildiriliyor. Ülkeden son gelen haberlere göre, yine çok sayıda Nur talebesi tutuklandı.


İsrail’de başka İzzetler de var

İsrail güvenlik güçleri tarafından 21 gün gözaltında tutulan İHH İnsanî Yardım Vakfı Batı Şeria temsilcisi İzzet Şahin, yurda döndü. İzzet Şahin, ‘’Be

Gazze’ye yardım filosu yola çıktı

Aralarında Türkiye’den İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsanî Yardım Vakfının da bulunduğu Avrupa’nın çeşitli ülkelerinden yardım kuruluşları, Gazze’ye en t


  Afganistan’da düşen uçakta iki İHH çalışanı vefat etti

Afganistan’da düşen uçakta İHH İnsanî Yardım Vakfı Asya Sorumlusu Faruk Aktaş ve İHH Gönüllüsü Bahattin Yıldız da vefat etti.


  İsrail niyetini belli etti

Gazze’ye gemilerle insani yardım malzemeleri götürme hazırlığında olan, aralarında İnsanî Yardım Vakfı’nın da bulunduğu çeşitli örgüt ve kuruluşlarına İsrail’den “izin vermeyiz” uyarısı geldi.


  Bir san'atçı daha İsrail’i boykot etti

İngİlİz şarkı sözü yazarı ve yorumcu Elvis Costello, Filistinlilere uygulanan “aşağılama ve yıldırma” politikaları yüzünden İsrail’deki konserlerini iptal etti.


  Irak’ta 62 kişiye idam cezası

Irak’ta Anbar vilayet mahkemesi, bombalı saldırı düzenleyerek terör faaliyetlerine katıldığı belirtilen 62 kişiye idam cezası verdi.



Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Yeni Asya Gazetesi - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat-Promosyon - Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım