09 Ağustos 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Güneş: Gelecek sezon iki kupayı da istiyoruz

GÜNEŞ, geçen sene ligi kazanamadıklarını vurgulayarak, ‘’Lig şampiyonu olamamıştık. Süper Kupa da eksikti. Bunu almamız sevindirici.

Bu kupayı geçen senenin kupası olarak görüyorum. Gelecek sezon her iki kupayı alarak Süper Kupa’yı oynamak isteriz. Futbolcularım bu sıcak havaya rağmen iyi mücadele ettiler, iyi ve özverili oynadılar. Bu, kupayı kazanmamızdan da önemli. Bu maçı son şampiyonu yenerek almak bizim için iyi bir moral oldu’’ dedi. Güneş, Trabzonspor’un maçta Süper Kupa’ya yakışan süper bir taraftarı olduğunu belirterek, ‘’Stada sığmadılar. Bu taraftarın bizi sürükleyeceğini düşünüyorum. Onlara teşekkür ederim’’ ifadesini kullandı.

Maçta kendisine göre mükemmel olmadıklarını kaydeden Güneş, ‘’Çok eksiğimiz var. Kazanmamız, her şeyin iyi oldu anlamına gelmez. Bu tür maçlarda eksiğimizi göreceğiz. İyi çalıştık ve bu sahaya olumlu yansıdı. Biz 3-0’dan sonra daha rahat olmalıydık, oyunu tam yönetemedik. Biraz daha akılcı olmalıydık’’ diye konuştu.

Daha önceden derbi maçlarını kazanamadıklarının hatırlatılması üzerine Güneş, ‘’Şimdi kazanıyoruz ama bunun garantisi yok. Bundan sonra lig maçlarının hepsine 3 puan olarak bakacağız. Benim için şu an büyük derbi gelecek hafta oynayacağımız Ankaragücü maçı’’ yorumunda bulundu.

TEOFILO’NUN YENİDEN DOĞUŞU

Güneş, Teofilo’nun tartışıldığının hatırlatılması üzerine de şunları dile getirdi: ‘’Teofilo’nun oyunculuğunu tartışmam. İyi oyuncuydu ama verimi düşüktü. Fizik olarak daha iyi olması lazım. Böylece tekniğini daha iyi kullanabilir. Sıkıntıları vardı, lige alışmamıştı.’’

TFF Süper Kupa’yı müzesine götüren Trabzonspor’da, TFF Süper Kupa 2010’un en değerli oyuncusu seçilen Teofilo Gutierrez, ‘’Süper kupa maçı benim için yeniden doğuş oldu’’ dedi.

Bordo-mavili kulübün resmî internet sitesinde açıklama yapan ve 3 gol atarak takımın Süper Kupayı almasında büyük rol oynayan Teofilo, zor günler geçirdiğini belirterek, ‘’Burada kişisel ve ailevi problemler geçirdim. Annem, babam, eşim, takım arkadaşlarım, teknik heyet, herkes bana elinden geldiği kadar yardımcı oldu. Arkadaşlarımın desteğiyle zorlukların üstesinden geldik. Kızım şu an hasta inşallah şimdi durumu biraz daha iyidir. Süper kupa maçındaki golleri ve kupayı ona armağan ediyorum. Süper kupa maçı benim için yeniden doğuş oldu’’ şeklinde konuştu. Teofilo, forvete yeni transfer edilen Brezilyalı oyuncu Jaja hakkında da ‘’Takımımızın yeni bir oyuncuyla güçlenmesi olumlu. Zaten oturmuş bir kadromuz var. Ek bir takviye olacak bu transfer. Takım içinde çok iyi bir dayanışma ve kaynaşma var. Umarım bu zaferin devamı gelir’’ ifadesini kullandı.

JAJA, TRABZONSPORLU OLMAKTAN MEMNUN

Brezilyalı oyuncu Jaja da Trabzonspor’un iyi bir takım olduğunu belirterek, ‘’Trabzonspor’a transfer olduğum için büyük mutluluk yaşıyorum’’ dedi. Teofilo’nun da iyi oyuncu olduğunu ve güzel goller attığını anlatan Jaja, ‘’Forvet olarak Teofilo’yu ve Alanzinho’yu beğendim. Takıma iyi katkıda bulundular’’ şeklinde konuştu. Jaja, Trabzonsporlu seyircilerin çok ateşli ve coşkulu olduğunu, kendisinin de böyle bir seyirci önünde oynamaktan mutlu olduğunu ifade ederek, seyirciye hayran kaldığını ifade etti.

09.08.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Başlıklar

  Güneş: Gelecek sezon iki kupayı da istiyoruz

  Hak eden kazandı

  Potada Engin Atsür üzüntüsü

  Fransa’da sezonun ilk golü Mevlüt’ten

  Deco, Brezilya’da futbol oynayacak

  Baros’un iki yıl daha uzatması taraftarı sevince boğdu

  Ramazanda hafif spor yapın

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.