09 Ekim 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Yurt Haber

Yağmurlar pamuğu vurdu

ADANA’DA sabah erken saatlerden itibaren etkili olan sağanağın, hasat dönemindeki pamukta verim ve kalite düşüklüğüne sebep olacağı bildirildi.


İstanbul’a sağanak geldi

İstanbul Meteoroloji Bölge Müdürü Mustafa Yıldırım, şehir genelinde yağışların aralıklarla devam ettiğini ve zaman zaman da etkisini arttırmasının bek

İnsanoğlu kulluk görevini unutuyor

CAMİLER ve Din Görevlileri Haftası faaliyetleri kapsamında Ankara’nın Polatlı ilçesinde, İlçe Müftülüğünce Polatlı Konak’ta düzenlenen konferansa katı


  Okulda 20 dakika okuma zorunluluğu

KÜTAHYA’NIN Pazarlar ilçesinde faaliyet gösteren ilköğretim okulları ve liselerde öğrenciler, 3 yıldır okulların açık bulunduğu günlerde öğle aralarında zorunlu olarak 20’şer dakika kitap okuyor.


  Bastonun 200 çeşidi Ahlat’ta

BİTLİS’İN Ahlat ilçesinde 200 ayrı çeşit baston üretildiği bildirildi.


  Görmeden maketini yaptılar

NEVŞEHİR’DE görme engelliler, göremedikleri peribacalarının alçıdan maketini yapıyor. Uygulamaya konulan ‘’Kapadokya Avuçlarımın İçinde’’ adlı proje çerçevesinde, Nevşehir Umut Pınarı Rehabilitasyon Merkezi’nde görme engelli 30 kursiyer, proje gönüllüleri ile alçıdan peri bacası yapıyor.


  İstanbullular sigarayı bırakıyor

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi (İBB) Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Sağlık ve Hıfzıssıhha Müdürlüğü, Haziran ayında hayata geçirdiği Sigara Bırakma Poliklinikleri hizmetiyle yüzlerce İstanbullunun sigarayı bırakma yolunda ilk adımı atmalarını sağladı.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.