03 Kasım 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Besicilere teşvik fırsatı

Muş Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Şihmus Sinecem, Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı’nın ikinci teklif çağrısından yararlanılması için Muşlu çiftçilere çağrıda bulundu.



Türkiye’nin en büyük zeytin bahçesi Adana’da kurulacak

BİLİCİ Holding, Birleşmiş Milletler Modeli ile oluşturduğu 100 bin ağaçlık zeytin bahçesinin ürünlerine talep artınca ağaç sayısını 250 bin’e çıkarma kararı aldı.



Japonya ve Çin’den zeytinyağı heyeti geliyor

ZEYTİN ve Zeytinyağı Tanıtım Komitesi (ZZTK), hedef pazar olarak belirlediği Japonya ve Çin’e Türkiye’nin zeytin ve zeytinyağı ihracatını artırmak için yürüttüğü çalışmalar kapsamında, iki ülkenin iş adamlarından oluşan 35 kişilik heyeti İzmir’de konuk edecek.



Yaş çayda tarihî rekolte

Yaş çay sektöründe bu yıl ilk üç sürgün sonunda gerçekleşen 1 milyon 300 bin ton civarındaki hasadın yanı sıra, dördüncü sürgünde beklenen 100 bin ton civarındaki hasat ile tarihin en yüksek rekoltesi gerçekleşecek.



Küresel kriz, istihdamı vurdu

ULUSLARARASI para Fonu (IMF) Başkanı Dominique Strauss-Kahn, küresel krizin dünya genelinde 30 milyon istihdam kaybına yol açtığını belirtti.



Emekli maaşları da bayramdan önce verilecek

SSK ve BağKur emeklilerinin maaşlarının Kurban Bayramından önce ödeneceği bildirildi. SSK emekli ve hak sahipleri için tahsis numarasının son rakamı 9, 7 ve 5 olanlara 9 Kasım Salı, 3, 1 ve 8 olanlara 10 Kasım Çarşamba, 6 ve 4 olanlara 11 Kasım Perşembe, 2 ve 0 olanlara 12 Kasım Cuma günü ödeme gerçekleştirilecek.



Skoda’dan özel indirim

Türkıye’de satışa sunulduğundan bu yana büyük beğeni toplayan Skoda Superb’in 1.4 TSI motora sahip modeli 2010 İstanbul Autoshow’a özel olarak bin TL indirimli olarak satışa sunuluyor.



Opel Astra Sports Tourer Ocak 2011’de Türkiye’de

Alman otomobil üreticisi Opel’in wagon sınıfta yer alan yeni Astra Sports Tourer modeli, 46 bin 389 liradan başlayan anahtar teslim satış fiyatıyla 2011 yılı Ocak ayı başında Türkiye’de satışa sunulacak.



Ford’dan show kampanyası

Ford Otosan, Autoshow 2010’la birlikte bütün Türkiye’de geçerli olacak büyük indirim kampanyasını açıkladı.




Son Dakika Haberleri

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.