“Taksim'deki canlı bomba eyleminin, Ergenekon’un hâlâ aktif olan hücreleri tarafından düzenlenmiş olması bence en büyük ihtimaldir” diyen Kürt aydın Kemal Burkay, “Reşadiye ve İskenderun olayları, iç içe geçen PKK-JİTEM eylemleri henüz taze. Bu kesimlerin PKK içindeki belli unsurları harekete geçirmeleri hiç zor değil” şeklinde konuştu.![]()
EĞİTİM-SEN Genel Başkanı Zübeyde Kılıç, YÖK’ün kaldırılmasını, yerine Üniversiteler Arası Kurul türü eşgüdüm işlevini yerine getirecek yeni bir örgütl ...![]()
75 bin hurda araç trafikten çekilecek
UlaştIrma Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Talat Aydın, önceki düzenlemelerle ekonomik ve teknik ömrünü tamamlamış 23 bin 621 aracın trafikten çekildiğin ...![]()
Barıştepe Köyünde büyük hüzün yaşanıyor
Önceki gün 6 kişiyi göçüğe kurban veren Mardin’in Barıştepe köyünde büyük hüzün yaşanıyor. Ölenlerden 11 yaşındaki Mahsum Çankaya’nın okul arkadaşları ...![]()
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu tarafından CHP Genel Sekreterliği ve Parti Sözcülüğü görevine getiren Süheyl Batum, partide yeni MYK’nın seçildiğini ve ...![]()
5 artı 3 sistemine bir an önce geçilmeli
Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Başkanı Nurettin Özgenç, zorunlu eğitimin kademeli olarak 5+3 sistemine döndürülmesi gerektiği ...![]()
Pakistan’a yardımlar bitmek üzere
Birleşmiş Milletler, uluslararası toplumun Pakistan’daki selzedeler için sağladığı yardımların bitmek üzere olduğunu bildirdi. ...![]()