Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 02 Temmuz 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

İsrail yakıp yıkıyor

İsrail, bir askerinin kaçırılmasını bahane ederek Gazze Şeridi’ne başlattığı saldırıları dün de sürdürdü. İsrail’in attığı füzelerden birinin mahvolan Filistin ekonomisi için umutların sembolü olarak görülen seralardan birini vurduğu, Refah yakınlarındaki bir köyde İsrail askerlerinin bir eve baskın düzenleyerek bir Hamas üyesini gözaltına aldıkları kaydedildi.


Bağdat’ta korkunç saldırı

Irak’ın başkenti Bağdat’ta, dün sabah bir pazar yerinde bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda ölü sayısı 66’ya yükseldi. Sadr semtindeki İmam Ali h

Cheney de New York Times'e saldırdı

ABD Başkan Yardımcısı Dick Cheney, New York Times gazetesini gizli bir hükümet programını açıklamakla suçladı.


  ABD-Almanya arasında Kurnaz pazarlığı

Alman Focus dergisi, Amerikan yönetiminin Küba’daki Guantanamo üssünde tutulan ve ailesi Almanya’nın Bremen kentinde yaşayan Murat Kurnaz’ın serbest bırakılmasını, Alman hükümetinin bu üste tutulan 4 kişiyi daha ülkeye kabul etmesi şartına bağladığını iddia etti.


  İsveç’teki dinî okullara baskı

İsveç’te iktidarda bulunan Sosyal Demokrat Parti Kadın Kolları Başkanı Kürt Asıllı Nalin Pekgül, ülkede din ağırlıklı eğitim veren okulların derhal kapanması gerektiğini savundu.


  Afganistan’da koalisyon üssüne saldırı

Afganistan’ın güneyindeki bir koalisyon üssüne düzenlenen roket saldırısında 7 asker ile 3 sivilin yaralandığı bildirildi.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004