Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 22 Eylül 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Trabzonspor’da sakatlar düşündürüyor

Trabzonspor’da zorlu Galatasaray maçı öncesi sakat oyuncuların çokluğu teknik heyeti düşündürüyor. Bordo-mavili takımda sakatlıkları süren Yattara, Celaleddin ve Ömer Rıza, derbi maçta forma giyemeyecek.

Sakat oyuncularla ilgili açıklamada bulunan Sağlık Kurulu Başkanı Köksal Güney, kasığından sakatlanan Yattara’nın tedavisinin planlanan şekilde yürütüldüğünü ve bir hafta sonra yapılacak kontrole göre oyuncunun durumunun netlik kazanacağını söyledi. Güney, sağ arka adalesinde sertleşme olan Celaleddin’in düz koşularına iki gündür ara verdiğini kaydederek, “Bu arada salonda kuvvetlendirme çalışmaları yaptı. Umarım gelecek haftadan itibaren de takımla çalışmalara katılacak.” dedi. Güney, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Ömer Rıza’nın sol kasık adalesinde ikinci derece sertleşme bulunuyor. Bu oyuncunun Galatasaray maçına yetişmesi zor gözüküyor. Sol uyluk ön adalesinde birinci derecede sertlik olan ve düz koşu yapan Hasan’ın yapılacak çalışmalara göre, hafta sonunda yapılacak karşılaşmada forma giyip giyemeyeceğine karar verilecek.” Köksal Güney, sağ kasığındaki ağrısında düzelme olan Ersen’in takımla çalışmalara başladığını belirterek, bu oyuncunun ağrısının nüksetmemesi durumunda Galatasaray maçında forma giyeceğini kaydetti.

Doğan’ın 7. derbisi

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Galatasaray maçıyla bordo-mavili takımın başında 7. derbisine çıkacak. Doğan, bugüne kadar Bordo-mavili takımın başında 6 derbi maçında 3 galibiyet, 3 de mağlubiyet elde etti. Ziya Doğan, 3 galibiyeti de Beşiktaş karşısında elde ederken, Fenerbahçe ve Galatasaray derbilerinde ise yüzü gülmedi.

22.09.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Fener’in hedefi büyük

  Trabzonspor’da sakatlar düşündürüyor

  ‘Gitmeye niyetim yok’

  Rakip Konyaspor

  Fenerium’a saldırı

  Ziya Doğan Marcelinho’dan ümitli

  Zor maç Dereli’nin

  Drogba, Chelsea ile uzatıyor

  UEFA’da grup kuraları 3 Ekim’de çekilecek

  Karşıyaka’da kupa sevinci

  Hamit Wolfsburg maçında yok

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004